Ronald Araujo patril vo včerajšom zápase medzi najlepších hráčov. Barcelona však zápas prehrala 0:3 a obranca v rozhovore pre novinárov neskrýval, že realita je pre Blaugranas dosť tvrdá, ale vidí nádej do budúcnosti.

"Futbal je futbal. Je pravda, že súper hral lepšie a dlhšie sa držal pri lopte, ale zostáva nám ešte 5 kôl a kto povedal, že nemôžeme s Bayernom bojovať o postup do poslednej chvíle?"

"Prvý gól bol smolný a aj ten druhý, lopta tam padla... Je pravda, že sme prišli o najlepšieho hráča na svete a o Griezmanna, ale máme Memphisa Depaya, Frenkieho de Jonga, vráti sa Ansu Fati a Ousmane Dembélé... Máme skvelé mužstvo a budeme bojovať."

"Máme skvelé mužstvo a skvelý káder, prvý gól bol veľmi ťažký. Je to len začiatok, musíme pokračovať v hre s rovnakým entuziazmom ako vždy a zdokonaľovať sa."

Niekoľko hodín po zápase proti Bayernu Mníchov poslal Ronald Araujo optimistický odkaz aj fanúšikom Barcelony na Instagrame. "Navždy Visca el Barça. Ďakujem vám všetkým za podporu. Prehrali sme bitku, ale nie vojnu. Vrátime sa na vrchol!"

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

13 komentáre
2021-09-15 10:38:38
Chlapče spamätaj sa a nemaj veľké oči. Aj keby Barca nastúpila zo všetkými momentálne zranenými hráčmi tak na Bayern a ostatné elitné mužstvá skrátka nemáme. Táto sezóna bude úspešná keď čo i len postúpime zo skupiny a bude to sakra ťažké.
2021-09-15 10:40:40
Absolutne nesuhlasim, ze mame skvele muzstvo....to ho ma Bayern, asi sa pomylil.....