Ramon Planes poskytol rozhovor pre médiá po včerajšom zápase Barcelony proti Cádizu. Športový riaditeľ FC Barcelona ubezpečil, že tréner prvého tímu Ronald Koeman má naďalej podporu klubu.

Priebeh zápasu

"Veľmi sme potrebovali tri body, aby sme nabrali sebavedomie, ale vylúčenie Frenkieho de Jonga bolo veľmi prísne rozhodnutie. Sme smutní, pretože tento zápas bolo potrebné vyhrať. Páčilo sa mi nasadenie tímu v druhom polčase, ale je vidieť, že hráčom chýba sebavedomie."

Ronald Koeman

"Teraz myslíme len na nedeľňajší zápas proti Levante, v ktorom musíme získať tri body. Či bude Koeman pracovať aj naďalej? Áno, tréner má našu dôveru. Vo futbale je to tak, že tréneri sú skúšaní na každom kroku a v takých kluboch ako Barcelona je to ešte evidentnejšie."

Mladí hráči

"Toto je jedna z dobrých správ. Chcem získať titul, bojovať v Európe, ale do mužstva prichádzajú aj mladí hráči so skvelými schopnosťami a budúcnosťou."

Absencie v kádri

"Je to pre nás problém, chýba nám kvalita v ofenzíve. Ale sme Barcelona, najlepší klub na svete, máme veľmi dobrý káder a našim cieľom je len vyhrávanie, pretože tu nemáme prechodné sezóny. Máme mužstvo schopné bojovať o ligový titul. S Granadou a Cádizom sme mali možnosť získať tri body, chýbalo len šťastie."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
Marian Premium
2021-09-24 16:25:20
Je dobre, že vo vedení sú optimisti. Z Planesa optimizmus priam srší.
2021-09-24 16:52:07
Planes trepeš .