Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2021-09-24 16:25:20
Je dobre, že vo vedení sú optimisti. Z Planesa optimizmus priam srší.
2021-09-24 16:52:07
Planes trepeš .
2021-09-24 17:14:31
Novým trénerom bude pravdepodobne Roberto Martinez alebo Xavi. Laporta preferuje Martineza, členovia vedenia Xaviho. Ja tipujem, že v pondelok/utorok bude oznámený nový tréner.
2021-09-24 17:19:12
Faktom ale je, že ak to bude takto pokračovať tak Koeman neostane do konca sezóny ako tréner.. Áno, klub je v prestavbe a je veľká marodka, to je jedna vec, ale druhá vec je, že napriek tomu si Koeman neosvojil žiaden štýl ktorý by predvádzal... 2. sezonu tam je a je to o tom istom... Bez myšlienky, minulu sezónu aspoň Messi tomu daval myšlienku ako vždy ale teraz nič... Ano dalo sa čakať, že keď Messi odíde tak to bude bieda... Ale aspoň ma tréner šancu ukazovať svoj štýl.. No tuto to nie je... Koemana mám rád, je mi ľúto, že sa to takto vyvíja... Ale práve s hráčmi akými ma a situácia aka je, je práve priestor na experimentovanie a skúšanie nových taktík... Som zvedavý ako to Laporta vyrieši, už v podobnej situácii bol... Conte je voľný a zdá sa, že Taliani aktuálne vedia čo robiť... Viď. Ancelotti, či Talianska repre... Je mi ľúto to povedať ale je to tak, že španieli aktuálne zabíjajú futbal, žiadna atraktivita, až na pár výnimiek... No celkomo španielska liga šla dolu vodou a treba si priznať, jediný kto hrá atraktívny futbal v španielsku je už len Real... Takže treba robiť všetko preto aby sme sa na tu pozíciu vrátili aj MY!
2021-09-24 17:32:34
Presne o tomto som pisal na fore, sme Barcelona tak prechodne sezony NEEXISTUJU, Ideme sutazit o vsetky trofeje a blaa blaa... Recicky, ktore ked hovori tak im uz sam neveri. Ked chces vyhravat trofeje nemozes oslabit kader o 3 najlepsich strelcov a nahradit ich polenami. Viem presne,co je za odchodmi hracov, ale tieto reci nikomu nepomozu, iba si zas vsetci budu robit nadeje a pride Bayern, Juventus, Liverpool, Rim, Real alebo niekto iny a ukaze nam kde je realita. Aj tak fandim, ale s triezvou hlavou ?
2021-09-24 20:05:26
Najlepší klub na svete ?? a potom privedú L.de Jonga. A pošlú preč našich najlepších hráčov. To najlepšie kluby nerobia!!!