Luis Suarez poskytol po včerajšej výhre Atlética Madrid nad Barcelonou rozhovor pre médiá.

Gól do siete bývalého klubu

"Som šťastný z víťazstva tímu, práve to sme chceli. Súper bol výnimočný vzhľadom na chvíle, ktoré som zažil, ale mojou úlohou je na 100% sa obetovať pre Atlético a dnes sme urobili všetko, čo bolo možné, aby sme získali tri body."

Oslava gólu

"Vedel som, že ak skórujem, tak sa ospravedlním. Vzhľadom na rešpekt, pocit, že som jedným z culés, vzhľadom na kariéru, akú som mal v Barcelone, z dôvodu ťažkého momentu, ktorý prežívajú moji spoluhráči a fanúšikovia."

Gesto telefonátu

"Smerovalo to ľuďom, ktorí vedia, že mám rovnaké telefónne číslo a že naďalej používam telefón. Nebolo to namierené na Koemana. Ak mám byť úprimný, žartoval som s mojimi deťmi, že to urobím."

Fanúšikovia

"V predchádzajúcej sezóne ich bolelo, že si nemohli vychutnávať titul na štadióne. Viem, že fanúšikovia ma majú radi. Tvrdo pracujem, aby som udržal Atlético na vrchole."

Lemar a João

"Keď máte hráčov tejto kvality, ktorí robia rozdiel, cítite sa pohodlnejšie. Dobre hrajú aj Ángel a Griezmann. Tréner to má s rozhodovaním ťažké."

zdroj: Movistar marca.com
foto: twitter.com/Atleti

Diskusia

8 komentáre
2021-10-03 09:51:15
Musí to byť radosť pre trénera, keď si môže vyberať z piatich kvalitných útočníkov dvoch, ktorý budú hrať, čo by za to Koeman dal.
2021-10-03 10:02:09
Všimli ste si?
Suarez v Barci: statický, keď dostal na hrote loptu padal k zemi, rozhadzoval rukami, protestoval a mal výčitky spoluhráčom ! Navyše keď sa prehrávalo bol nervák.
Suarez v Atleticu: behá ako utrhnutý z reťaze, šprintuje a napáda obrancov, čo mu sily stačia. Pohodlnej hre mu odzvonilo.
Prečo? Lebo Simeone by mu to netrpel. Je ako vymenený, prístupom a štýlom hry mužstva. V Barci si robil čo chcel, mal za sebou Lea a bol nevymenitelný.
Hold, Simeone je pán tréner!!!