José Luis Gaya, ktorý včera strelil gól do siete Barcelony, poskytol po zápase krátky rozhovor pre španielske médiá.

"Mali sme jasný cieľ, vedeli sme, čo budeme hrať a vytvárať nátlak. Darilo sa nám to do 80. minúty, dobre sme súperili. V zásade sme odohrali dobrý zápas. Mali sme príležitosti, aby sme vyrovnali, Barcelona necítila komfortne."

"Výsledok nám unikol, pretože sme nevyužili príležitosti. Často sme sa dostali do pokutového územia, ale bola to práve Barcelona, ktorá nás nakoniec dorazila z protiútokov. Museli sme ísť dopredu."

"Nevidel som opakované zábery situácie, ktorá sa skončila pokutovým kopom. Všetci sa zhodujú, že som získal loptu. Možno došlo k malému kontaktu, ale vždy to tak je, keď sa to pustí spomalene... Tieto zábery sú vždy klamlivé. V uplynulej sezóne nariadili pochybnú jedenástku po mojej akcii, teraz ďalšiu. Uvidíme, ako to vyzeralo v televízii. Rozhodca ako vždy odpíska to, čo chce."

"Sezónu sme začali veľmi dobre. V posledných piatich zápasoch sme si zaslúžili viac. Musíme sa povzniesť a napredovať. Pred nami je ešte veľa zápasov."

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

5 komentáre
2021-10-18 10:13:06
pre mňa bola tá penalta jasná. Šiel zo zadu a ak trafil loptu tak naraz s nohami alebo skôr nohy a v oboch prípadoch je to jasná penalta.
2021-10-18 10:38:31
Tak treba priznat, ze Fati pomaly a isto pracuje na povesti sestnastkoveho letca. Toto nebol prvy pripad, ked siel velmi ochotne na zem a potom vyskocil na nohy ako lan. Ak sa neodnauci tymto excesom, do buducna to moze byt problem.