Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-10-18 10:13:06
pre mňa bola tá penalta jasná. Šiel zo zadu a ak trafil loptu tak naraz s nohami alebo skôr nohy a v oboch prípadoch je to jasná penalta.
2021-10-18 10:38:31
Tak treba priznat, ze Fati pomaly a isto pracuje na povesti sestnastkoveho letca. Toto nebol prvy pripad, ked siel velmi ochotne na zem a potom vyskocil na nohy ako lan. Ak sa neodnauci tymto excesom, do buducna to moze byt problem.
2021-10-18 10:48:45
Ževraj rozhodca si zapíska čo chce? Veď to konzultoval s VAR-om a ten mu to odobril, tak čo tu vyplakáva. Mali dať šance, ktoré mali a boli 100%-né a nemusel tu teraz zvaľovať všetko na rozhodcu.
2021-10-18 13:13:20
rozhodca odpíska to čo v tej chvíli uzná za správne. Je človek má právo sa mýliť, ale v tomto prípade to bolo jasné a VAR to len potvrdil. Ale tak prehrali tak jasné, že sa musia posťažovať
2021-10-18 15:14:53
Nechapu co tu resite , penalta odpiskana a smitec. Ansu tam byl prikladne a Gaya tam byl velmi spatne a pozde. Obrance resil svoji chybu riskantnim zpusobem a nevyslo mu to. Nikdo nemuze vedet jestli byl faul nebo ne. Nekdy jemnej dotek ve vysoke rychlosti udela divy a jindy naraz jak prase zrani dokonce faulujiciho hrace a ne protivnika. Pokud by Gaya nedelal riskantni zakrok pri kterem mohl protihrace i zranit , dovolim si tvrdit ze by dal Ansu gol. Pozom je penalta spravne pisknuta. Ten zakrok tam byl pozde a spatne. V tehle situaci tvrdit ze Ansu filmoval jako nekteri zde , je opravdu troufalost a debilita. Vy jste stali vedle neho , vy jste Gaya nebo Ansu? Na zadnem zaberu nelze videt ze ho sebral ani ze ne. Tak prosim ty chytraky at si nehrajou na bohy. Proste pokud by tam Gaya nezajel odhaduji ze Ansu vsiti. Thats all.... Jako po tomhle srovnavat Ronalda a Sterlinga s Ansu je hnusota. Prestante ho spinit . Jako schvalne se snazit v golovce ustat vsechno abych jako nekterym dokazal ze jsem cestny Mirek Dusin , to je otazka pro psycholga , viz Cizinkx..... Vubec se nedivate na to ze to spatne udelal proste Gaya a ne Ansu. On mu tu pozici stizil hranicnim zakrokem ne Ansu jemu... proboha se prober covece...jak to premyslis? Pokud nekdo bezi a nema na to dat gol a vyuzije nepozornosti rozhodciho k preletu cele sestnactky , ok je to prase..... ale srovnavat to s timhle soubojem......to je na leceni....