Majiteľ firmy Audax Renovables José Elías, bol hosťom rádia Cadena SER a zdôraznil, že klub prijal správne rozhodnutie, keď nepredĺžil zmluvu s Leom Messim. Elías pritom patrí medzi ľudí, ktorí poskytli vedeniu Joana Laportu bankové záruky, aby sa mohol stať prezidentom FC Barcelona.

"Vidím niekoľko spôsobov, ako získať Hålanda. Existuje veľa možností. Ako culé v klube, ktorého majiteľmi sú socios, mi napadne rozpis nákladov."

"Odchod Messiho ma zabolel, ale bolo prijaté správne rozhodnutie. Myslím si, že mal odísť už pred rokom, aby klub zarobil. Zostali sme bez Messiho, aj bez peňazí, je to hlúposť."

"Laporta má úžasnú charizmu, mal disciplínu a pokoru, aby sa obklopil dobrými ľuďmi. Máme tých najlepších ľudí, ktorí posunú tento klub na vyššiu úroveň. Z tohto pohľadu som pokojný. Musíte im dať čas."

"Espai Barça je nevyhnutný. Firmy sú ako bicykle, ak prestanete šliapať, spadnete. Súťažíme s klubmi, ktoré majú väčšie finančné možnosti."

"Barcelona patrí medzi najlepšie firmy a najlepšie futbalové mužstvá na svete. Je potrebné prijímať odvážne rozhodnutia a profesionalizovať ich."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

7 komentáre
2021-10-20 07:36:40
Nechápem prečo sa stále píšete o ňom, keď už nieje náš hráč.
2021-10-20 07:53:15
Správne rozhodnutie? Teraz bude každý zrazu hovoriť, že vlastne horší hráč pre Barcelonu neexistoval.

S Messim odišiel výkon, fanúšikovia, peniaze a poškodilo to reputáciu klubu.(najdôležitejšie veci) To si chlap nevšimol?

Klub by na Messim nezarobil, veď plánoval odísť zadarmo cez klauzulu.

Laporta? Ten je len politik nič viac.(a takto mu lezie do zadku)