Barcelona počas včerajšieho zápasu proti Realu Madrid utrpela nielen prehru na ihrisku, ale utrpela aj ďalšie straty v kádri. Médiá informujú o zdravotných problémoch v prípade hneď trojice hráčov.

Zdá sa, že najväčšie problémy má Frenkie de Jong, ktorého trápila stehenná šľacha už pred zápasom proti Realu Madrid, no počas El Clásica sa situácia len zhoršila. Katalánsky denník Sport tvrdí, že účasť holandského záložníka v najbližšom zápase proti Rayo Vallecano je prakticky vylúčená a otáznik visí aj nad jeho dostupnosťou v zápase proti Alavésu, ktorý je na programe počas najbližšieho víkendu. Faktom je, že De Jong včera odohral 77. minút, ale výkonom veľmi zaostával na očakávaniami.

Médiá okrem toho informujú, že zdravotné problémy má Gerard Piqué. Toho trápi bližšie nešpecifikovaný problém na pravej nohe, ale včerajší zápas bol schopný odohrať. S pravou nohou, konkrétne s kolenom, má problémy aj Ansu Fati. Klub nepredpokladá, že by išlo o niečo vážne. Hoci krídelník zápas nedohral, nie je to kvôli tomuto problému. Klub však bližšie informácie k zdravotnému stavu hráčov neposkytol.

zdroj: sport.es barcablaugranes.com
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2021-10-25 07:48:12
bylo videt mirne zdeseni ve tvari Fatiho pote co mu dopadl na koleno hrac Realu ... ale hlavne ze se nejedna o to proklate leve koleno ...