Tréner Rayo Vallecano Andoni Iraola počas tlačovej konferencie po zápase s Barcelonou neskrýval spokojnosť s prístupom svojho tímu a víťazstvom.

Chuť víťazstva

"Musíme si to užiť, proti Barcelone sa nevyhráva každý deň. Poznáme úroveň obťažnosti tohto typu zápasu. Teší ma duch v tomto tíme, ktorý urobil všetko, čo bolo možné. Veľmi nám pomohli fanúšikovia, keď nám zlyhávali nohy. Nám všetkým sa podarilo dosiahnuť to, že vo Vallecas nie je jednoduché vyhrať."

Ciele

"Veľmi dobre si uvedomujeme našu situáciu. Postup do Primera nás stál veľmi veľa a teraz si chceme užívať súperenie s vedomím, že ak budeme hrať dobre, tak budeme vyhrávať. Je príjemné mať 19 bodov, ale s určitosťou prídu aj ťažké momenty. Dúfame, že sa nám ich podarí prekonať."

Najšťastnejší deň pre trénera

"Vo futbale nie je nič krajšie ako hrať a byť futbalistom. Hrdinovia sú tí, ktorí vybiehajú na trávnik a tak to musí byť. Je potešením, keď si to môžeme vychutnať."

Šance a pokutový kop

"Pokiaľ sme boli schopní udržať vysoký presing a dostávať sa na polovicu súpera, mal som dojem, že môžeme streliť druhý gól. Ide o šiesty pokutový kop proti nám a vďaka efektivite Dimiho sme neinkasovali gól. Som spokojný. Nevzdali sme sa, mohli sme streliť gól na 2:0."

Začiatok

"Bol senzačný, išlo o získavanie lopty vo výhodných pozíciách. Nie je to jednoduché. Je pravda, že Barcelona sa po tomto začiatku upokojila. Musíme využívať tak dobré pasáže v zápase."

Víťazstvo nad Barcelonou po 19 rokoch

"Cítim sa šťastný, pretože nie je jednoduché poraziť doma takýto tím. Stálo nás veľa, kým sme sa dostali na toto miesto. Mám radosť z dôvodu hráčov, ktorí odviedli senzačnú prácu. Dnes sme za to získali odmenu."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2021-10-27 22:41:08
Táto Barca ma na míle ďaleko od tej "Barci nad ktorou sa nevyhráva každý deň"
2021-10-27 22:43:58
Ano celých 19 let jste nevyhráli.. ale přijde Koeman a překoná další rekord