Tréner Espanyolu Vicente Moreno po prehre na Camp Nou uviedol, že jeho mužstvo si zaslúžilo dokonca vyhrať. Moreno okrem toho priznal, že nevedel ako zahrá Barcelona Xaviho Hernándeza.

Penalta

"Nemám veľmi čo povedať. Táto akcia bola rozhodujúca. Postupom času sme hrali čoraz zrelšie. Chýbal nám pokoj. Tento pokutový kop nás rozhodil. Postupom času sme hrali čoraz lepšie a mali sme blízko k výhre. Pritlačili sme ich."

Plán na zápas

"Ak by sme sa rozhodli pre iný plán, nie je jasné, či by bol výsledok rovnaký. Hráme tak ako nám to najviac vyhovuje. Plán na zápas bol taký, na akom sme sa dohodli. Ak by sme remizovali, hovorili by sme o tom, že všetko funguje perfektne."

Hra v obrane v prvom polčase

"Donútil nás k tomu súper. S našou 5-člennou obranou sme mali problémy. Mali sme sa dlhšie držať na lopte na ich polovici. Takto sme mohli tento zápas vyhrať. Za takýchto podmienok a bez toho gólu z penalty bol ten zápas náš."

Prípravy na zápas

"Barcelona hrá s Xavim na lavičke inak. Nevedeli sme ako bude hrať. Zmenil systém, ktorý využíval v Al-Sadd. Už má vypracovaný herný štýl."

Šanca Dimatu

"Nehovoril som s ním o tom. Z 10 takýchto príležitostí 9 premení. Dnes to padlo práve na tú, ktorú nepremenil. Mali sme dostatok príležitostí na remízu a dokonca aj na niečo viac."

zdroj: as.com
foto: twitter/RCD Mallorca

Diskusia

1 komentár
2021-11-21 10:18:27
V ktorom vesmíre si zaslúžil vyhrať? Toto sú také kecy. Espanyol by sme porazili aj s Koemanom.