Antoine Griezmann priznal, že sa obával prijatia zo strany fanúšikov Atlética Madrid, keď sa vrátil na Wanda Metropolitano po tom, čo si v lete 2019 vynútil prestup na Camp Nou.

Útočník si bol v každom prípade istý, že sa mu vďaka svojim výkonom podarí získať si fanúšikov Los Colchoneros na svoju stranu. Francúz dal zároveň jasne najavo, že v súčasnosti je na Wanda Metropolino spokojný: "Mal som obavy ako ma fanúšikovia Atlética privítajú," povedal Griezmann v rozhovore pre Telefoot. "Viem, že som nezačal dobre, ale vedel som, že na trávniku zo seba dám všetko, aby som pozdvihol náladu a zatiaľ ide všetko naozaj dobre," povedal.

"Myslím si, že ma tam majú radi takého, aký som, takže je to perfektné pre každého. Je pravda, že mám trénera, ktorý mi dôveruje, klub, ktorý mi dôveruje. Moja manželka je šťastná, moje deti sú šťastné. Som veľmi šťastný na trávniku, aj mimo neho," uviedol útočník.

Griezmann sa následne vyjadril k svojmu dvojročnému pôsobeniu v metropole Katalánska, ktoré nepovažuje za zlé: "Myslím si, že moje pôsobenie v Barcelone nebolo katastrofálne, pretože som v každej sezóne strelil takmer 20 gólov. Som neuveriteľne hrdý, že som mohol hrať za Blaugranas. Bol som veľmi rád, že som tam mohol hrať. Mal som úžasných spoluhráčov a veľa som sa naučil od trénerov, dokonca aj vtedy, keď som nehral alebo v období, keď sa všetko skomplikovalo," dodal.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2021-11-22 13:41:45
Skor to bol dost nevydareny experiment.
2021-11-22 13:51:41
No rozhodně lepší, jak Coutinho s Dembélém. I když Dembélé, pokud prodlouží, tak třeba se už konečně chytne. V jeho prospěch hraje jeho mladý věk. Xavi mu snad pomůže. No, když člověk pomine ty slušné výkony Griezmann v CDR, tak toho moc nepředvedl. Po Messim měl suverénně nejlepší plat. Stál přes 120m a měl po každý v LM za ty dva roky 2+0.