Marc-André ter Stegen si proti Benfike udržal čisté konto, no jeho spoluhráči nedokázali nakloniť misky váh na svoju stranu. Nemecký brankár po zápase priznal, že mužstvo bude s takýmto prístupom určite vyhrávať.

Pocity po zápase

"Bol to veľmi intenzívny zápas. Zaslúžili sme si trochu viac. Náš súper strelil v prvom zápase tri góly. Dnes sme sa predstavili v oveľa lepšom svetle, nielen vzhľadom na to, že sme hrali na Camp Nou. V tomto stretnutí sme vynaložili veľa úsilia a odviedli sme dobrú prácu. Bohužiaľ sa nám nepodarilo streliť žiadny gól. Chýbal len gól."

Šanca Seferovica

"Mal obrovskú šancu streliť gól. Dobre podkopol loptu, ktorá sa mi obtrela o krk, skričal som a Éric García už dobiehal. Chceli sme streliť gól a pre súpera bolo preto jednoduchšie vytvoriť si príležitosti."

Xaviho práca

"Veríme v Xaviho. Všetci vidia, ako sa tešíme z hry a ako veľmi sme motivovaní. Chceme dať zo seba všetko. Hráme takým spôsobom, ktorý je ťažký pre defenzívu súpera. Nechávame veľmi málo miesta. S týmto prístupom budeme určite vyhrávať."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2021-11-24 00:06:03
Výsledek vem čert. Jsem neskutečně hrdej na náš výkon.

Tohle je Barcelona, rukopis našeho klubu. Chvílemi jsem měl slzy v očích, když jsem viděl Xaviho na lajně gestikulovat jako kdysi Guardiolu.

Díky za dnešní zážitek, kdy jsem se mohl poplácat s husí kůží na hrudi. Visca el Barca, Visca el Catalunya.
2021-11-24 00:11:40
Keď bude takýto prístup vždy, nemám o LM v budúcej sezóne obavy. Dnes som sa bavil.