O odchode Neta z Barcelony sa v tlači špekuluje už dlhšie. Zatiaľ však nie je isté, kto by ho nahradil. Macedónske médiá sa každopádne domnievajú, že katalánsky klub si vybral Stole Demitrievskeho.

Na to, že Neto je len náhradným brankárom, má veľmi vysoký plat. Barcelone by preto jeho odchod z tohto pohľadu padol vhod. Odísť z Camp Nou by chcel aj samotný Brazílčan, pretože nie je spokojný hracím časom. Nájsť mu nového zamestnávateľa však nebude jednoduché, no už teraz sa špekuluje o možnom nástupcovi.

Macedónske médiá tvrdia, že Neta má v Barcelone nahradiť Stole Demitrievski. Ekipa.mk uvádza, že príchod 28-ročného brankára Rayo Vallecano do Barcelony je už len otázkou času. Katalánsky klub je vraj s tým madridským dohodnutý na prestupe a údajne zostáva podpísať len príslušné dokumenty. Demitrievski v posledných dvoch zápasoch za Rayo nenastúpil a okrem drobného zranenia sa tak stalo aj kvôli finalizácii transferu na Camp Nou. Tieto správy dokonca tvrdia, že brankár sa už rozlúčil so spoluhráčmi z tímu.

O brankára Raya je pritom veľký záujem. Madridský klub už v uplynulej sezóne odmietol ponuku zo strany FC Sevilla na 2,5 milióna eur. Očakáva sa, že Demitrievskeho súčasná odstupná klauzula bude 6 miliónov. V aktuálnej sezóne La Ligy inkasoval brankár iba 18 gólov, čo je jeden z najlepších výsledkov v súťaži. Macedónec je okrem toho na šiestom mieste z pohľadu zákrokov (53).

Špekulácie novinárov sú však jedna vec a realita druhá, pretože samotný brankár o svojom prestupe do Barcelony nevie: "Správy o údajnom záujme Barcelony sú pekné, pretože to znamená, že som urobil niečo dobre. Nemám však o tom žiadne informácie a ani ich nechcem mať. Špekulácie sa objavujú neustále a ja sa sústredím na Rayo," citoval Demitrievskeho madridský denník AS.

zdroj: sport.es as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2022-01-11 12:17:43
Vedení a co někdo z akademie? :-/
2022-01-11 13:53:38
to bola teda výmena Cillesen za Neta, rovnaká blbosť ako Arthur za Pjaniča!