Ousmane Dembélé verejne komentoval posledné udalosti súvisiace s rokovaniami o predĺžení zmluvy s Barcelonou. Na svojom účte na Instagrame publikoval vyhlásenie, ktorého znenie si môžete prečítať nižšie.

"Ahoj všetci,

Už štyri roky o sebe neprestávam čítať rôzne veci, ale nikdy sa neospravedlňujem. Už štyri roky sa o mne šíria rôzne klebety. Už štyri roky hovoria miesto mňa, hanebne klamú s jediným cieľom, s úmyslom mi ublížiť. Už štyri roky si idem svojou cestou, aby som neodpovedal, nikdy sa neospravedlňoval. Bola to chyba? Určite.

Dnes sa to končí. Od dnes budem hovoriť úprimne, nepodľahnem žiadnemu vydieraniu. Mám 24 rokov a ako každý človek mám chyby a nedokonalosti.

Prežil som komplikované chvíle, zranenia, ovplyvnil ma Covid. Bez akéhokoľvek tréningu ma tréner oslovil a vždy som súhlasil... bez lamentovania. Svoje povinnosti som si splnil tak dobre ako vždy, pretože je to moja vášeň. Plne si uvedomujem svoje šťastie, že sa môžem venovať najkrajšej práci na svete.

Navyše, môj odkaz je jasný.

Zakazujem, aby si niekto myslel, že nie som angažovaný v športovom projekte. Zakazujem komukoľvek pripisovať mi zámery, ktoré som nikdy nemal.

Zakazujem komukoľvek hovoriť v mene mňa alebo môjho agenta, ktorému plne dôverujem.

Stále mám zmluvu, som plne oddaný a k dispozícii môjmu klubu, môjmu trénerovi.

Vždy som dával maximum pre svojich spoluhráčov a tiež pre všetkých socios... teraz sa to nezmení..

Nie som človek, ktorý podvádza a už vôbec nie človek, ktorý by sa nechal zatiahnuť do vydierania. Láska je určite nejaký druh vydierania.

Ako viete, prebiehajú rokovania. Nechal som to na mojom agentovi, aby sa tomu venoval, je to jeho práca. Mojou prácou je futbal, jednoducho hrám futbal, zdieľam chvíle radosti s mojimi spoluhráčmi a všetkými socios. Predovšetkým sa sústredíme na to, čo je kľúčové: VYHRÁVANIE.

Dbajte o seba a vašich blízkych.

Ousmane Dembélé"

 

zdroj: Instagram
foto: Instagram

Diskusia

27 komentáre
2022-01-20 19:08:53
Chalan najviac si dal lopt fanusikom za branou to je tak vsetko.

Papa
2022-01-20 19:11:17
Emotívne slová, ale tak nejak nič nehovoriace.