Xavi Hernández dnes oslavuje 42. narodeniny a pri tejto príležitosti sa včera stretol na večeri s niekoľkými hráčmi Barcelony. Prítomní boli Sergio Busquets a Jordi Alba, no do Barcelony zavítal aj Leo Messi.

Xavi zorganizoval večeru v jednej japonskej reštaurácii v Barcelone. Okrem vyššie zmienených hráčov sa na oslavu dostavil aj Pep Costa, bývalý pracovník klubu, ktorý má výborne vzťahy s Leom Messim. Prítomné boli aj partnerky a manželky hráčov a trénera. Argentínec mohol pricestovať do Barcelony preto, lebo Mauricio Pochettino dal hráčom PSG niekoľko dní voľna. Messi okrem toho nebol povolaný do reprezentácie Argentíny, pretože len nedávno prekonal covid a musí sa šetriť. Počas uplynulého víkendu odohral pol hodinu v zápase proti Stade Reims a ďalší zápas je na programe až v pondelok, takže si mohol dovoliť krátky výlet do metropoly Katalánska.

Messiho prítomnosť v Barcelone vyvolala rôzne špekulácie, ale faktom zostáva, že išlo len o priateľské stretnutie bývalých spoluhráčov a Argentínec sa do Barcelony určite nevráti. Počas oslavy sa diskutovalo na rôzne témy ako napríklad Messiho odchod z klubu, o problémoch, ktoré postretli Xaviho v úlohe trénera či Messiho pôsobení v PSG.

zdroj: mundodeportivo.es as.com
foto: mundodeportivo.es

Diskusia

7 komentáre
2022-01-25 13:17:42
Tie Xaviho rifle som už niekde videl?
2022-01-25 13:28:25
Prítomní boli Sergio Busquets a Jordi Alba.....pak se divte,že je nevystřídá a ani neposadí na lavičku