Luciano Spalletti po včerajšom vypadnutí svojho tímu z Európskej ligy priznal, že sa dopustil chýb a že nie je tak dobrý tréner ako Xavi.

Zápas

"Barcelona využila chybu v úvode a skvelý gól De Jonga. Bola to hanba a ja som prvý, koho je možné obviniť, keď mužstvo nemá správny prístup. Nepodarilo sa nám dostať spod vysokého presingu, urobili sme viac chýb ako zvyčajne Nie som tak dobrý tréner ako Xavi, ktorý vyhral, som realista. Táto prehra neznižuje moju úroveň ako trénera, gratulujem Xavimu a ideme ďalej. Dal som mu aj darček, Pulcinellu. Vždy ju odovzdám kolegom, ktorí prídu do Neapola."

Insigne

"Poďme zhodnotiť to, čo sa stalo, bez toho, aby sme sa zbytočne sústredili na výsledok. Insigne je hráč, ktorý dokázal veľké veci. Mnohí oceňujú to, čo urobil vo farbách Neapola. Piskotu bolo len málo. Potrebujeme ho do konca sezóny."

Maradona

"Ľutujeme fanúšikov a Maradonu. Som presvedčený, že tento zápas sledoval..."

Calcio

"Nemáme možnosť nasadiť všetkých hráčov ako Barcelona a ich prítomnosť by mohla zmeniť osud zápasu. Ale taliansky futbal je na tom čoraz lepšie. Vidíme, že mužstvá vytvárajú tlak vysoko. Na súpera sme mohli počkať na hranici šestnástky, ale vyzvali sme Barcelonu a niesli sme následky..."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2022-02-25 11:41:26
V otevřeným fotbalu jsme už teď velmi konkurenceschopní proti komukoliv, jsem zvědav na zápas proti Realu, který to ale hraje hodně chytře zezadu a pak smrtící brejky. To bude obrovská výzva porazit tento chytrý Real. Obecně platí, že když začne být Barcelona takto dobrá, tak si většina týmů vybírá zalézt na šestnácku a čekat jen na ojedinělé brejky. Doufám, že je na tohle Xavi připravený.
2022-02-25 11:48:55
Zas si nenahovárajme, že sme boli nejak skvelý. Neapol hlavne na začiatku totálne vybuchol, nehral vôbec na úrovni, ktorú by som od európskej pohárovej sútaže čakal. Neskôr sa trochu pozviechali, ale stále to nebolo bohviečo.
Včera to bol veľmi slabý súper.