Barcelona si dnes zahrá proti Realu Madrid na Santiago Bernabéu. Zverenci Xaviho Hernándeza by radi potvrdili dobrú formu z posledného obdobia. V akej zostave sa Blaugranas pokúsia zabojovať o víťazstvo?

Španielske športové denníky Mundo Deportivo, Sport, AS a Marca zverejnili svoje predikcie základných jedenástok oboch tímov. Je zrejmé, že Barcelona na trávnik pošle to najlepšie, čo má aktuálne k dispozícii a rovnaký prístup zvolia aj Los Blancos. Vyzerá to tak, že od úvodných minút sa na ihrisku objavia Marc-André ter Stegen, Dani Alves, Ronald Araujo, Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembélé, Ferran Torres a Pierre-Emerick Aubameyang. Len denník Sport je názoru, že v zálohe si zahrá Gavi namiesto Frenkieho de Jonga a AS nevylučuje, že sa na ihrisku objaví Dembélé.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com
foto: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com

Diskusia

7 komentáre
2022-03-20 12:08:17
Keď som si čítal tie komentare fanušikov madridu na instagrame tak to je že : Barca je slabá, nemajú na nás...to bude ďalšia výhra...Trz by som si prial a aj verím že ich vieme dať a ptm chcem vidieť ako si budu otvarať hubu lebo od januára sme sa výrazne posunuli.
Vamooos Barça poďme do nich!❤️?
2022-03-20 12:11:54
Ter Stegen
Alves Araujo Piqué Alba
Pedri Busquets FDJ
Adama Aubameyang Ferran
Bude to ťažký zápas, tipujem remízu.
Nie som si istý,že či budú vedieť udržať Viniciusa ??