Denník El Confidential včera informoval o údajnom korupčnom škandále, do ktorého je zapletený Gerard Piqué a Luis Rubiales ako prezident Španielskej kráľovskej futbalovej federácie. Má sa jednať o provízie za presun Španielskeho Superpohára do Saudskej Arábie. Viac o tejto téme si môžete prečítať na tomto odkaze. Gerard Piqué dnes v noci celú záležitosť vysvetlil.

Prečo je spoločnosť Kosmos uvedená len v prílohe zmluvy?

"Kosmos pomáha Sela a platí nás Sela nie RFEF. Neviem ako to funguje z hľadiska právnikov a kontraktov. Bolo mi povedané, že je to časť kontraktu so Sela, ale to majú na starosti naši právnici. Zmluva existuje a aj keď je to len dodatok, tak je v zmluve."

Účtujú si Kosmos a RFEF menej ak sa Real Madrid a Barcelona turnaja nezúčastnia?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2022-04-19 12:12:00
Keby to bol hráč Realu, tak je o tom ticho. Ja v tom teda tiež nič zlého nevidím. Nepoznám síce španielske zákony, ale navonok to vyzerá ako normálny biznis. Je to šikovnosť Piquého, že dokáže sprostredkovať veci, na ktorých zarobí a závisť tých neschopných.
2022-04-19 12:45:02
A zase je v tom Real. Problém je v tom, že on sa k takým veciam nemá ani čo vyjadrovať, nie ešte hodiť nejaký milion na účet. Čo tak navrhnúť organizáciu finále LM v Barcelone? Veď právne to iste očistí!!!