Alexia Putellas, kapitánka Barcelony Femení si poranila krížny väz v kolene. Ide o veľmi vážne zranenie a katalánsky klub je mimoriadne nahnevaný na španielsky národný tím.

Z vážneho zranenia Alexie Putellas sú rozčarovaní ako predstavitelia reprezentácie Španielska, tak aj katalánskej Barcelony. V druhom prípade je sklamanie sprevádzané aj obrovským hnevom, pretože sa nestalo prvýkrát, aby sa futbalistka Barcelony zranila počas zrazu reprezentácie a v klube zastávajú názor, že to nie je náhoda.

Zdroje pre Barcelonu uviedli, že futbalistky počas zrazu reprezentácie trénujú až priveľmi tvrdo a tréningy sú iné, než na aké sú zvyknuté v Barcelone, kde sa venuje pozornosť každému detailu a extrémne dôležitá je aj prevencia.

Alexia si tak poranila predný krížny väz a od futbalu si oddýchne na 10 až 12 mesiacov, čo je obrovská rana pre Barcelonu Femení. Mužstvo sa v budúcej sezóne bude musieť zaobísť bez svojej kapitánky. V posledných mesiacoch sa počas reprezentačného zrazu zranili aj Bruna Vilamala, Cata Coll a tiež Mariona.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-07-06 12:16:13
No tak to je pekná smola na tak dlhú dobu vypadnúť
2022-07-06 15:47:48
Pokiaľ sa vždy zrania len hráčky Barcelony, problém potom nebude v repre, ale v Barcelone.