Odchod Neta do Celty Vigo nevyšiel, pretože Brazílčan sa nedokázal dohodnúť s klubom z Balaídos. To však neznamená, že brankár zostane na Camp Nou. Podľa katalánskeho denníka Sport môže byť o budúcnosti 33-ročného brankára čoskoro rozhodnuté.

Barcelona chce čo najskôr sfinalizovať operácie týkajúce sa odchodu hráčov, ktorí sa nenachádzajú v plánoch Xaviho Hernándeza. Jedným z nich je Neto, ktorý nevycestoval s prvým tímom na turné do USA. Brazílčan zatiaľ odmietol ponuky z Celty Vigo, hoci Barcelona bola ochotná umožniť mu odchod zadarmo. Pre tím z Viga to bola základná podmienka, no Celta mu nebola schopná ponúknuť výhodné podmienky zmluvy.

Neto má napriek tomu niekoľko ďalších možností. Ako informuje Sport, anglický Fulham rokuje s agentmi hráča, no Neto by najradšej odišiel do SSC Neapol. Kým pre Fulham je Neto prioritou, pre Talianov nie, keďže tí si po odchode Ospinu vyberajú z viacerých kandidátov. Ak by si Neapol konečne vybral niekoho iného, Neto by mohol odísť do Fulhamu, ktorý chce operáciu uzatvoriť čo najskôr.

Barcelona sa spolieha na sfinalizovanie rokovaní koncom tohto alebo začiatkom budúceho týždňa. Klub naďalej súhlasí s tým, aby brankár odišiel zadarmo, keďže mu chce uľahčiť transfer a uvoľniť miesto na výplatnej listine. Sport sa domnieva, že dohoda je možná a agenti hráča sa mali stretnúť s Alemanym v Miami a prisľúbiť mu, že dajú súhlas na transfer brankára.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-07-22 21:43:34
Zadarmo. Mohli pýtať symbolický milión. Alebo aspoň pol milióna :-( Mali by na nejaké posedenie :D Ak naozaj odíde, tak nech sa mu darí, a nech sa podarí ten prestup aby odišiel.
Marian Premium
2022-07-23 07:54:16
Keď pôjde do Fulhamu , náš repre brankár Rodák ho posadí na lavičku , takže musí ísť zadarmo, aby si funkcionári Fulhamu netrieskali hlavu o stenu ?