Marc-André ter Stegen odpovedal na otázky novinárov po poslednom zápase Barcelony na turné v USA. Nemec by bol rád, keby v tíme zostal aj Frenkie de Jong.

Dojmy

"Myslím si, že s takýmto mužstvom sme schopní bojovať o všetko. Náš káder je veľmi dobrý a široký. To bude užitočné, keď budeme hrať každé 3 dni."

Vzťahy s Lewandowskim

"Často hovoríme po nemecky. Veľmi sa chce naučiť po španielsky a ide mu to výborne. Prijali sme ho s otvorenou náručou. Čím skôr sa tu aklimatizuje, tým lepšie. Toto je prvý cieľ, ktorý je potrebné dosiahnuť. Dnes nemal šťastie pred bránkou, ale v jeho prípade nemám obavy. Má skvelé schopnosti a rýchlo začne strieľať góly a robiť rozdiel. Dá nám veľmi veľa."

Nová defenzívna línia

"Každý nám pomôže. Osobne nepoznám Julesa Koundého, ale som presvedčený, že sa prispôsobí našej hre. Dúfam, že každý nový hráč bude mať vydarenú sezónu."

Turné

"Bolo to vydarených 15 dní s dobrými zápasmi. Máme dobré dojmy. O týždeň nás čaká ďalší test."

Frenkie de Jong

"Akú odpoveď očakávate? Je to téma pre neho a pre klub. Samozrejme, že chceme mať čo najlepšie mužstvo a on je hráčom so skvelými schopnosťami a chceli by sme, aby zostal. Ale ja to neovplyvním."

Osobná situácia

"Chcem by na sezónu čo najlepšie pripravený. Myslím si, že som pracoval dobre od samého začiatku. Najdôležitejšie je dopriať oddych hlave. Hrám už niekoľko rokov bez prestávky, tvrdo pracujem a chcem byť čo najlepšie pripravený."

Podpora fanúšikov

"To ukazuje, aká skvelá je značka Barcelony. Nech ideme kamkoľvek, máme veľa fanúšikov. Na všetkých štadiónoch nás prijali veľmi dobre, rovnako v hoteloch. To veľmi pomáha."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-07-31 14:42:03
Veru,ked bude citit konkurenciu nielen na papieri,ale aj na ihrisku,par zapasov nebude chytat,zlepsi sa.