Gerard Romero informuje, že Cesar Azpilicueta sa počas tohto leta nestane hráčom FC Barcelona. Po dlhých rokovaniach sa Španiel dnes ráno rozhodol predĺžiť zmluvu s Chelsea o 2 roky a informoval o tom aj Xaviho. Barcelona požiadala 32-ročného obrancu o pár dní trpezlivosti, aby mohla vyriešiť svoju finančnú situáciu, no Azpilicueta chcel uzavrieť svoju budúcnosť do štartu sezóny v Premier League.

Azpilicueta už nechcel dlhšie čakať a dnes ráno oznámil Barcelone, že neprestúpi na Camp Nou. Oficiálne oznámenie má byť zverejnené dnes večer. Barcelona bola s hráčom dohodnutá na podmienkach zmluvy už od januára, ale z prestupu nakoniec nič nebude. Svoju úlohu zohral aj príchod nového majiteľa do Chelsea, ktorý zablokoval odchod Azpilicuetu v momente, keď Katalánci vyfúkli Chelsea hráčov ako Raphinha a Jules Koundé. Okrem toho tu máme finančné fair play La Ligy, ktoré Kataláncom opäť zväzuje ruky. Madridský denník AS na druhej strane tvrdí, že Katalánci majú inú prioritou ako posilniť pravú stranu obrany - náhradníka totiž súrne potrebuje Jordi Alba.

Médiá začínajú potvrdzovať správy Gerarda Romera, že Azpilicueta nakoniec zostane na Stamford Bridge. Katalánsky denník Sport uviedol, že alternatívu pre Kataláncov predstavuje Thomas Meunier z Borussie Dortmund. Katalánci mali o hráča záujem už počas zimy.

zdroj: gerard romero
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2022-08-04 18:45:18
Meunier? To si robíte prdel snáď. Ak už silou mocou potrebujú kupovať podpriemerakov, tak radšej zadarmo Auriera, aj keď osobne som skôr za nikoho.
2022-08-04 18:47:43
Dobre pre nás si myslím…