Martín Braithwaite nemá s Barcelonou práve najlepšie vzťahy. Kým Katalánci sa chcú hráča zbaviť, ten odmieta odísť za každú cenu a klubu všetky snahy o transfer blokuje.

Predstavitelia katalánskeho klubu tlačia na odchod dánskeho útočníka, ale Dán im dal jasne najavo, že sa požiadavkám klubu nemieni podvoliť. A to dokonca ani pod hrozbou, že môže prísť o účasť na Majstrovstvách sveta v Katare.

Xavi má v súčasnosti v kádri priveľa útočníkov a Braithwaiteovi dal jasne najavo, že s ním nepočíta, keď ho nepovolal na turné do USA. Vedenie klubu dúfalo, že Braithwaite využije tento čas na to, aby vyriešil otázku týkajúcu sa svojej budúcnosti, no nestalo sa tak. Hoci má bývalý hráč Leganes na stole ponuku zo Saudskej Arábie, naďalej sa zdráha odísť.

Chce všetko

Barcelona zvažovala, že s Braithwaiteom zruší zmluvu a niektoré médiá dokonca tvrdili, že obe strany sa na tom aj dohodli, no madridský denník Marca prináša iné informácie - Braithwaite odsúhlasí zrušenie zmluvy len v tom prípade, ak mu klub vyplatí peniaze zo zostávajúcich dvoch rokov kontraktu.

Výsledkom je, že Barcelona chce ešte viac pritlačiť na hráča, hoci vie, že nemôže zájsť ďaleko, pretože riskuje, že futbalista môže na jej praktiky podať sťažnosť.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

19 komentáre
2022-08-05 06:56:13
Nech si nekopne do lopty v zápase 1 rok a uvidíme ci sam neutečie
2022-08-05 07:28:58
Jako sorry ale co to je??? Už ponekolikaty Barca koupi s velkou slávou hráče, naslibuje horydoly, najednou se nám hráč přestane libit a je z nej kus nepotrebnyho hadru? Kde je nejaka slušnost, profesionalita ze strany tak slavného klubu?