Transfer Marcosa Alonsa je čoraz bližšie, Memphis je krok od odchodu do Juventusu a Frenkie de Jong chce zostať na Camp Nou.

Marcos Alonso

Fabrizio Romano: Barcelona čoskoro sfinalizuje zmluvu s Marcosom Alonsom. Rokovania s Chelsea sú od piatku v záverečnej fáze. Uzatvorenie prestupu je už len otázka detailov. Alonso chce prestúpiť do Barcelony najrýchlejšie, ako to je možné. Barcelona zaplatí za hráča menej ako 10 miliónov eur. Operácia bude definitívne uzatvorená v priebehu tohto týždňa.

Sport: Dnes sa agent Marcosa Alonsa stretne s predstaviteľmi Barcelony, aby dotiahol transfer do konca. Dohoda s Chelsea bude uzatvorená, ale je možné, že k oficiálnemu potvrdeniu prestupu dôjde až v priebehu budúceho týždňa.

Mundo Deportivo: Barcelona má dohodu ako s hráčom, tak aj s Chelsea a čaká na rozhodnutie La Ligy. Klub je v kontakte s predstaviteľmi ligy od začiatku dnešného dňa.

Frenkie de Jong

The Athletic: Barcelona oznámila hráčovi, že chce zrušiť jeho súčasný kontrakt. Viac o tejto téme si prečítate na tomto odkaze.

Daily Expres, Sport: Manchester United je Holanďanom posadnutý a do operácie chce začleniť aj Donnyho van de Beeka, ktorý by mohol prestúpiť na Camp Nou. Chelsea však hráčovi ponúka Ligu Majstrov. Zdá sa, že táto telenovela sa ešte nekončí.

Sport, Viaplay: Bývalý holandský hráč Manchestru United Jaap Stam: "Myslím si, že Frenkie prestúpi do United."

Sport: Frenkie de Jong si neplánuje znížiť plat, pretože zastáva názor, že klubu vyšiel v ústrety už v uplynulých sezónach.

Memphis Depay

Sport, Tuttosport: Juventus je ochotný zaplatiť za prestup Holanďana, ale odmieta čiastku 20 miliónov eur, ktorú požaduje Barcelona. Taliani ponúkajú útočníkovi zmluvu na 2 roky s opciou na predĺženie o jednu sezónu navyše. Oba kluby chcú dospieť k dohode počas tohto týždňa.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-08-08 15:57:27
tvl 20 za Memphise by měli vytáhnout. Oni chtějí super hráče pod smlouvou zadara a hřeší na to, že Barca potřebuje místo v platovém stropu. NO doufám, že ho nepustíme zadarmo, protože za mě je to skvělej hráč v dobrých letech.