Agent Pierra-Emerick Aubameyanga sa dnes stretol s Mateu Alemanym. Médiá tvrdia, že témou rozhovorov mohol byť záujem Chelsea, aj keď nie je vylúčená ani otázka znižovania platu.

Mateu Alemany sa v posledných dňoch vo svojej kancelárii stretol s agentami rôznych hráčov a rovnako aj s niektorými hráčmi. Dnes do kancelárie riaditeľa pre futbal v Barcelone zavítal agent Aubameyanga Eugenio Botas. Novinári okamžite začali špekulovať o ďalšej budúcnosti útočníka Barcelony najmä po tom, čo Fabrizio Romano oznámil, že o hráča má záujem Chelsea.

Katalánsky denník Mundo Deportivo však s odvolaním sa na zdroje z prostredia klubu uviedol, že Auba je v Barcelone šťastný a nikam sa nachystá. Rovnako Xavi či športové vedenie Blaugranas neuvažujú o predaji Gabončana a považujú ho za dôležitú súčasť tímu.

Iné médiá zas tvrdia, že cieľom dnešného stretnutia bolo niečo úplne iné a to konkrétne predĺženie zmluvy o jeden rok a zníženie mzdy. Oficiálny účet FC Barcelona dnes poobede zverejnil aj video, z ktorého je jasné, že Aubameyang bude v budúcej sezóne obliekať dres s číslom 17 a teda, že zostane na Camp Nou.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-08-09 18:02:33
Pro všechny...co by ho prodali
Zrání se Lewa na 3,6 nebo vice mesicu a kdo tam bude hrát???
Zamysleli ste se nad tím?
Určitě bych ho nechal do rotace
2022-08-09 18:29:57
Mě se tohle nelíbí.
Depay i auba nám vytrhly kure##### trn z paty..

Já bych chtěl aby minimálně auba zůstal.. Protože to přesně nás udělá konkurence schopnější.. Když za lewu přijde další brutální útočník...