Napriek pochybnostiam v posledných dňoch katalánsky denník Sport ubezpečuje, že klub je presvedčený, že do soboty stihne zaregistrovať všetkých nových hráčov a aj tých, ktorí podpísali nové zmluvy. Športové oddelenie o tom informovalo všetkých dotknutých hráčov.

Barcelona je presvedčená, že 5 nových posíl a 2 hráči, ktorí predĺžili zmluvu, budú riadne zaregistrovaní do sobotňajšieho rána. Blaugranas aktivujú štvrtú finančnú páku a veria, že budú schopní naplniť všetky požiadavky La Ligy, aby mohli riadne zaregistrovať Lewandowskeho, Kessieho, Christensena, Raphinhu, Koundého, Dembélého a Sergiho Roberta. Športové oddelenie o tom informovalo všetkých vyššie spomenutých hráčov a tiež trénera, aby sa mohol pokojne pripravovať na zápas proti Rayo Vallecano, keďže väčšina týchto hráčov sa môže objaviť v základnej zostave.

Katalánci už medzičasom zaslali potrebnú dokumentáciu La Lige. Medzi Barcelonou a vedením ligy prebieha neustála komunikácia. Klub verí, že všetky otázky sa podarí vyriešiť do piatka a v sobotu ráno bude registrácia hráčov oficiálne potvrdená. Barcelona tiež ubezpečila hráčov, že sa to podarí. Tí nepochybujú o tom, že situácia sa stihne vyriešiť včas.

Športové riaditeľstvo medzičasom požiadalo o viac času na dotiahnutie ďalších transferov. K Barcelone sa určite pripojí Marcos Alonso, ktorý čaká v Londýne na uzatvorenie operácie a zrejme aj Bernardo Silva. Barcelona nepotrebuje predať Frenkieho de Jonga, aby uzatvorila tieto transfery, ale to, aby si hráč znížil mzdu. Klub má okrem toho blízko k dohode s Gerardom Piquém v súvislosti so znížením mzdy a rovnako prebiehajú rokovania so Sergiom Busquetsom. V prípade odchodu De Jonga by však Barcelona mala väčší priestor na manévrovanie.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2022-08-11 08:09:27
No tie informacie okolo tohto problemu su v poslednom čase dosť rozporuplne. Ak sa veci zadrhnú bude to blamãž ako hrom. Tak len ostáva dúfať, že to uzavrù k spokojnosti všetkých zúčastnených.
airman Premium
2022-08-11 08:45:37
A poniektori za dva tyzdne osediveli ?