FC Barcelona sa pokúsi ešte raz dohodnúť s agentom hráča, ale ak Braithwaite odmietne spolupracovať, katalánsky klub mu jednoducho zruší kontrakt.

Odchod Martina Braithwaitea z Camp Nou sa čoskoro stane realitou. Barcelona robila všetko, čo bolo v jej silách, aby ho predala. Dokonca mu ponúkla viacero možností, keďže záujem o jeho služby mal nejeden klub. Dánsky útočník však odmieta odísť z Barcelony.

Útočník dokonca odmietol aj poslednú ponuku zo strany katalánskeho klubu a to odchod zadarmo. Klubu oznámil, že bude požadovať doplatiť mzdu za zostávajúce dva roky kontraktu. Dnes sa mala konať ďalšia schôdzka predstaviteľov klubu s agentom hráča, na ktorej sa obe strany mali pokúsiť nájsť riešenie. Barcelona v každom prípade už nebude tolerovať ďalšie prieťahy a plánuje s ním jednostranne vypovedať zmluvu, aby tento týždeň opustil klub.

Barcelona sa pôvodne usilovala Braithwaitea predať, ale ten požiadal o ďalšiu šancu ukázať svoje schopnosti, no Xavi jeho požiadavku odmietol. Odvtedy ako hráč, tak aj jeho zástupcovia odmietajú všetky ponuky a rokovania s Barcelonou uviazli ma mŕtvom bode. Braithwaite je totiž nahnevaný na klub za to, že mu nedal šancu. Katalánci však potrebujú, aby Braithwaite odišiel z klubu čím skôr. Pokúsia sa s ním ešte rokovať, ale už nie dlho. V priebehu krátkeho času sa môžu rozhodnúť pre krajnú možnosť. Situácia medzi klubom a hráčom je napätá.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-08-11 19:06:17
jednostranně rozvázat? takže win pro Braitwaita? za mě lepší varianta nechat ho na tribuně dva roky, treninky mimo tým individuálně (to je myslím přípustné) přijde o repre a pak si možná uvědomí že to je kkt... Když mu byl nabídnut zdarma odchod do jiného klubu..by bylo win win pro klub i něj..doufám že to nebude jednostranná výpověď s doplacením komplet platu..
2022-08-11 19:09:57
kacejikPREMIUM
pred hodinou
Tích dvoch posledných hráčov, je na tomto fóre prísne zakázané spomínať v akomkoľvek kontexte. ??