Samuel Umtiti si nevie nájsť nový tím, hoci vie, že Xavi s ním vôbec nepočíta a Barcelona by mu mohla zrušiť zmluvu. Ako informuje katalánsky denník Sport, cieľom obrancu je návrat do Olympique Lyon.

Barcelona pomáha Umtitimu nájsť nového zamestnávateľa. Katalánci súhlasia s ukončením zmluvy alebo aj odchodom na hosťovanie a to aj za predpokladu, že mu budú hradiť časť platu. Zatiaľ to však neprinieslo žiadny efekt aj napriek záujmu klubov z Talianska či Turecka. Sport tvrdí, že Umtiti sníva predovšetkým o návrate do Lyonu. 28-ročný stopér je názoru, že by sa mohol vrátiť k niekdajšej forme práve v tomto klube. Pritom Olympique Lyon hľadá stopéra.

Lyon už podpísal späť svojich niekdajších hráčov - Tolissa a Lacazetteho, ktorí sa pokúsia vrátiť späť k niekdajších výkonom. Obaja sa poznajú s Umtitim. V prípade obrancu však nepadlo rozhodnutie, pretože predstavitelia Lyonu sa obávajú jeho zdravotného stavu. Umtitiho dlho sužovali zranenia a hoci aktuálne je v poriadku, pochybnosti pretrvávajú. Umtiti je pripravený urobiť všetko, aby sa vrátili do Lyonu, ale zdá sa, že to nebude možné.

Situácia v prípade Umtitiho je v každom prípade pochmúrna. Na oficiálne stránke La Ligy nemá pridelené číslo, rovnako ako Braithwaite či Nico González. Barcelona zrejme ani neuvažuje o tom, aby Francúza zaregistrovala do ligy.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-08-12 10:38:03
Alias robi vsetko pre to, aby hral za Lyon, ale poberal barcelonsky plat.
2022-08-12 13:03:57
Ten nadpis si opravte....