Lecce, klub talianskej Seria A, rokuje s Barcelonou o prestupe Samuela Umtitiho. O celej záležitosti informujú novinári Gianluca di Marzio a Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano priniesol informáciu o tom, že Lecce odštartovalo rokovania s Barcelonou v súvislosti s prestupom Samuela Umtitiho. Mohlo by sa jednať o možnosť v posledných dňoch prestupového obdobia. Sky Sport doplnil, že Lecce chce Umtitiho a rokovania budú pokračovať v nasledujúcich dňoch.

Zdá sa však, že Di Marzio je z týchto rokovaní nadšený a tvrdí, že rokovania sú v pokročilej fáze a Umtiti má veľmi blízko k prestupu do Lecce. Hovorí sa o odchode Umtitiho na hosťovanie. 28-ročný stopér si uvedomuje, že sa absolútne nenachádza v plánoch trénera Xaviho Hernándeza a musí odísť.

Médiá píšu, že Francúz sa už zmieril s tým, že sa v drese Blaugranas nepresadí a nutne si potrebuje nájsť nového zamestnávateľa, aby mohol hrávať. Nie je to však ľahká úloha vzhľadom na množstvo zranení, ktoré v posledných rokoch utrpel a jeho otázny aktuálny zdravotný stav. Navyše, v posledných mesiacoch takmer vôbec nehral.

Teraz sa však zdá, že Lecce je pre Umtitiho dobrou voľbou na reštart kariéry. Mužstvo Marca Baroniho postúpilo opäť do najvyššej talianskej futbalovej súťaže.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-08-20 13:07:22
Nech už konečne vypadne nič nehraje a iba žerie prachy
2022-08-20 13:16:53
...a zrazu by mu nevadilo, ze nebude hrat LM.....ale hlavne len nech uz konecne ide prec.....