Dnes o 21:00 Barcelona odohrá prvý zápas skupinovej fázy Ligy Majstrov v prebiehajúcej sezóne. Jej súperom bude Viktoria Plzeň.

Xavi Hernández na včerajšej tlačovej konferencii sľuboval rotáciu, no pre mužstvo sú tri body povinnosťou. Môžeme očakávať silnú zostavu, čo naznačujú aj predikcie španielskych denníkov. V každej prognóze sa objavili títo hráči: Marc-André ter Stegen, Jules Koundé, Andreas Christensen, Frenkie de Jong, Pedri a samozrejme Robert Lewandowski.

Najväčší otáznik visí nad obsadením krajov obrany. Mundo Deportivo, Marca a AS vidia na pravej strane obrany Sergiho Roberta, ale Sport stavil na Koundého a prvé minúty v sezóne predpovedá Piquému. Na ľavej strane je otázne to, či si zahrá Alba alebo Balde. V útoku trojica denníkov tipuje Ansu Fatiho. Otázne je, kto doplní Fatiho s Lewandowskim, pretože Xavi má k dispozícii Raphinhu, Dembélého a Ferrana.

Pokiaľ ide o stred poľa, tak väčšina denníkov nepochybuje o tom, že si zahrajú De Jong, Busquets a Pedri. Len Marca zastáva názor, že Busquets si dnes oddýchne a nahradí ho Kessie.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

FC Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Christensen, Koundé, Alba - De Jong, Kessie, Pedri - Dembélé, Lewandowski, Ferran.

Viktoria Plzeň: Stanek - Holik, Hejda, Pernica, Havel - Cermak, Kalvach - Vlkanova, Sykora, Mosquera - Chory.

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com
foto: mundodeportivo.es sport.es as.com marca.com

Diskusia

9 komentáre
2022-09-07 11:45:33
som zvedavý ako to Xavi pretočí. Dostane šancu Gerard? Roberto? Fati? Torres? Kessie?..už sa teším :)
2022-09-07 11:47:48
Hlavne 3 body!