Obrancovia Barcelony Jules Koundé a Marcos Alonso v krátkosti komentovali včerajšiu prehru svojho tímu proti Bayernu Mníchov.

Jules Koundé

"Vo všeobecnosti sme odohrali dobrý zápas, ale chýbal nám gól. Počas rohového kopu sme sa vytratili a potom sme rýchlo inkasovali druhý gól. To nás poškodilo, ale potom sme bojovali do samého konca a som hrdý na mužstvo. Budeme sa naďalej rozvíjať a pracovať v kontexte nasledujúceho zápasu."

"Je to o detailoch, tak špičkové tímy vás dokážu potrestať. Po góle sme začali možno trochu pochybovať a v priebehu 5 minút sme inkasovali 2 góly. Škoda, pretože si myslím si, že sme hrali veľmi dobrý zápas. Mali sme slabšie minúty a potrestali náš. Chýbalo nám niečo, ale preanalyzujeme to, čo sme urobili dobre a čo zle, aby sme sa naďalej rozvíjali, ale určite sme na dobrej ceste."

"Lewandowski? Určite je prvým, kto je sklamaný, ale vytváral si príležitosti."

Marcos Alonso

"Až na drobné detaily sme zahrali dobre. Musíme sa zlepšiť a naďalej bojovať. Proti takým súperom ako Bayern nemôžeme zahadzovať príležitosti. Súper má vpredu skvelých hráčov a dokáže byť nebezpečný. Tento zápas je stratená šanca, ale zostáva ich ešte veľa. Musíme byť pozitívni a myslieť už na ďalší zápas."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-09-14 09:01:28
Alonso prijemne prekvapenie asi pre vsetkych ?
2022-09-14 09:11:03
Ve všeobecnosti jsme prohráli :D
Jako chápu, že to od nás nebyli špatný, ale hraje se na výsledek a né na počet střel.