Memphis Depay poskytol po zápase proti Elche rozhovor pre klubové médiá, v ktorom zhrnul svoje emócie súvisiace s víťazstvom a tiež prvým streleným gólom v sezóne.

Po tvojom návrate do základu sa mužstvu podarilo vyhrať a strelil si pekný gól.

"Áno, je veľmi dôležité, aby sme naďalej vyhrávali, pretože naposledy sme prehrali. Je to dôležité pre udržanie tímového ducha, aby sme vyhrávali v každom zápase. Vytvorili sme si veľa príležitostí a strelili sme góly. Mohli sme streliť ešte viac gólov, ale dosiahli sme pomerne jednoduché víťazstvo, ukázali sme dobrú mentalitu. Som s tým spokojný."

Strelenie prvého gólu v sezóne muselo byť pre teba dôležité.

"Áno, som spokojný. Snažím sa dávať to najlepšie mužstvu a klubu, keď dostanem šancu, a byť sám sebou, pretože vie, čo dokážem. V tejto sezóne nehrám veľa, ale mám radosť, že som dnes dostal šancu. Musím naďalej pracovať."

Ako si sa cítil, keď si hral s Lewandowskim?

"Je to veľmi inteligentný hráč. Keď jeden z nás obsadí určitý priestor, uvoľní sa miesto inde. Keď preberie loptu, pracuje veľmi rýchlo. Je to úžasný futbalista. Doteraz som nemal možnosť s ním a Ousmanem hrať veľa, ale dnes sa to zmenilo, skvelá správa. Dúfam, že si ešte budeme môcť spoločne zahrať."

Gól si strelil futsalovým spôsobom, charakteristickým pre hráča Barcelony Ferraa.

"Áno, hral som týmto spôsobom často. Je to lepšie na trávniku, ale ak hráte na malom priestore, musíte mať špecifickú techniku. Som veľmi šťastný, že som strelil tento dôležitý gól pre mužstvo. Potrebujem viac rytmu, aby som sa rozvíjal a mužstvu dával viac. Som spokojný s víťazstvom mužstva."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-09-17 19:57:02
Ozaj pekný gól + viac než slušný výkon
2022-09-17 20:22:32
Pekne. Zdrava konkurencia a motivacia musi byť ✌️✌️??