Vyzerá to tak, že Sergio Busquets hrá svoju poslednú sezónu v drese FC Barcelona. Katalánske rádio Cadena SER uvádza, že kapitán FC Barcelona vedie rokovania s Interom Miami, ktoré sú v súčasnosti v pokročilom štádiu.

Cadena SER informuje, že o odchode Busquetsa z Barcelony je v podstate rozhodnuté a pivot aktuálne rokuje o svojom prestupe do americkej futbalovej ligy MLS, konkrétne do Interu Miami. Novinár Manu Carrena uviedol, že kapitán Barcelony chce v lete budúceho roka vyskúšať novú skúsenosť vo svojej kariére a rozhodol sa pre USA a klub Davida Beckhama. Anglická futbalová legenda chce mužstvo vyskladať z najlepších hráčov uplynulého desaťročia, aby spropagovala klub a mužstvo urobilo kvalitatívny skok.

Naozaj všetko nasvedčuje tomu, že do MLS, kde už pôsobia hráči ako Gonzalo Higuaín, Riqui Puig, Gareth Bale a Alejandro Pozuelo, sa presťahuje aj Busquets a bude to jeho posledná zastávka v aktívnej športovej kariére. Aj napriek tomu, že 34-ročný defenzívy záložník dostáva v tejto sezóne najviac minút zo 'starej gardy' Blaugranas a je naďalej veľmi dôležitým prvkom v tíme Xaviho Hernándeza, hráč už rozhodnutie prijal a rokovania o prestupe do Miami sú vo veľmi pokročilej fáze.

Cadena SER ďalej informuje, že Busquets sa už pýtal Pozuela na MLS a hráč FC Toronto v rozhovore pre Carrusel Américano prezradil, že to bol Busquets, ako aj Jordi Alba a Thibaut Courtois, ktorí mali najväčší záujem o hru a život v Spojených štátoch.

zdroj: Cadena SER
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-09-22 14:22:08
Ako môže rokovať s novým klubom, keď ešte nemá pol roka do konca starej zmluvy ? Alebo na to pravidlo sa odvolávajú iba zmrdi z Atletica ?
2022-09-22 14:30:50
No v kazdom pripade nemame nahradu _ ziadnu adekvatnu. A to sa prejavi do buducna