Madridský denník Marca informuje, že FC Barcelona po niekoľkých týždňoch definitívne rozhodla o tom, že Pablo Torre zostane v dynamike prvého tímu, ale odteraz bude hrávať zápasy v drese rezervy. Vždy, keď sa naskytne príležitosť zahrať si v drese prvého tímu, Xavi využije služby mladého záložníka.

Pablo Torre bude odteraz hrávať v drese Barcelony Atlètic. Toto rozhodnutie prijal trénerský štáb a v súčasnosti je potrebné doladiť len to, či Torre nastúpi za rezervu už v najbližšom zápase proti Realu Murcia alebo v nasledujúcom kole. Xavi dodržal, čo povedal počas poslednej tlačovej konferencie, keď uviedol, že v priebehu reprezentačnej prestávky sa bude zaoberať Pablom Torrem.

Relevo na druhej strane informuje, že Pablo Torre si oblečie dres rezervy už v priebehu víkendu. V piatok bude stredopoliar trénovať pod drobnohľadom Rafu Márqueza a zahrá si proti Realu Murcia. Relevo informuje, že klub verí, že hráč bude súhlasiť s takouto možnosťou a nakoniec sa tak aj stalo. Médiá pritom pred časom písali, že mladík s takouto možnosťou nebude súhlasiť, pretože hrať v tretej lige by pre neho znamenalo krok späť v kariére. Zdá sa však, že všetky strany nakoniec predsa len dospeli k dohode.

Pablo Torre si nedokázal nájsť miesto v prvom tíme FC Barcelona. Konkurencia v strede poľa je extrémna a prakticky všetci hráči prezentujú úroveň hodnú prvého tímu. Pre Torreho tak bolo potrebné nájsť riešenie. Všetci sa zhodli na tom, že mladík musí hrať a udržať si zápasový rytmus.

zdroj: marca.com Relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.