Bývalý tréner FC Barcelona Ronald Koeman poskytol krátky rozhovor na YouTube kanáli Football Daily.

Pedri

"Keď som prišiel ako tréner, Pedriho som nepoznal, pretože ho len vtedy podpísali z Las Palmas. Klub mi povedal: 'Uvidíme, či je dobrý počas predsezóny. Ak nie, nech ide na hosťovanie.' Po dvoch tréningoch som klubu povedal: 'Pedri zostane a nečudujte sa, ak sa v priebehu niekoľkých týždňov stane hráčom základnej zostavy.' Je to talent, ktorý je vo veku 18 či 19 rokov perfektný. Je dokonalý z technického hľadiska, má dobrú hernú víziu a je normálny človek... je fantastický."

Guardiola

"Je mojim dobrým priateľom. V uplynulej sezóne, po zápase City proti Liverpoolu v Manchestri, sme boli na večeri a on po celý čas rozprával, rozprával a rozprával o futbale. Do futbalu je blázon. Neviem, ako si to môže udržať tak dlho. Má veľa energie. Hráči majú radi takýchto trénerov, s takou energiou. Rovnakým spôsobom aj hrával. Snaží sa zmeniť futbal."

Súčasná Barcelona

"Barcelona podpísala veľa dobrých hráčov. Možno moje obdobie trénovania Barcelony pripadlo na najhorší moment v histórii klubu z finančného hľadiska. Vtedy bol covid... a k tomu sme prišli o Messiho, prišli sme o Griezmanna... Aj tak som mal šťastie, pretože sme mali dobrých mladých hráčov, ale naďalej sme nemali dostatok útočníkov. Uvidíme, čo sa stane v tejto sezóne."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
kluc Premium
2022-09-25 08:34:42
Tak presne popísal jeho situáciu, zle obdobie ale aspoň nám "dal" Pedriho, najväčší klenot novodobej Barcy ?