Koeman nam "dal" Pedriho asi tak, ako by ho dal ktokolvek kto by prevzal muzstvo. Zo zalohy nam oproti predchadzajucej sezone ostala len trojica schopnych zaloznikov. Neviem si predstavit trenera, ktory by v danej situacii nedaval Pedrimu sance.
Ani Valverde. Ten by drzal stale v zaklade Buskeca + FDJ a na tretiu poziciu by mal na vyber medzi Pedrim, Puigom, Alenom a Pjanicom. Alenu nechcel a posielal ho prec, Puiga nevytiahol z Bcka ani raz takze Pedri by rovnako hraval aj pod nim.
Vždyt to není jeho přestup. Ještě se to tam píše, že ani nevěděl kdo to je. Tak jak nám ho mohl dát. Na něm nemá žádnou váhu zrovna Ronald :). Nechci si ani představit jak by dopadl kdyby se nezranil Couts v té sezoně..
Vedenie ho priviedlo ale miesto v mužstve mu dal Koeman a miesto v základe taktiež :) ja si neviem predstaviť trénera ktorý by Pedriho dal takmer hneď do základu a nestavil na Pjaniča, Aleňu a milovaného Puiga takže na výber bolo dosť a jednoznačne z nich dsotával Pedri najviac šancí a Pedri začal hrávať skôr ako sa Coutinho zranil, tak ako je písané 3 zápasy tuším išiel z lavičky a potom základ...
Chvalit trenera za to, ze dal sancu najjagavejsiemu talentu v case, ked sme v zalohe mali minimum materialu je skoro ako chvalit ho za to, ze ako trener vobec vedie treningy. Trener si zasluzi pochvalu v pripadoch ako Pep - Foden, ked mal k dispozicii kopec kvalitnych hracov a kopec penazi a napriei tomu vsadil na mladika. Pjanic relevantny nebol uz rok predtym v Juve a u nas rovnako hral hovno od samotnej pripravy.
Nebuď sa múdreho, o Pedrim sme vedeli všetci len z highlightov, vtedy to najjagavejší talent nebol keď ako sa opäť píše v článku vedenie nevedelo čo s hráčom...ale to ide proti tvojej teórii že Koeman ho chcel poslať na hosťovanie čo bol vždy tvoj argument tak chápem tvoju tvrdohlavosť nejako sa obhájiť :D
O Pedrim sme niektori vedeli davno predtym. Videl som tak 5-6 zapasov Las Palmas v danej sezone + niekolko jeho zapasovych videi. V to leto sa ho snazil ziskat aj Bayern, to hovori za vsetko. Este pred zaciatkom pripravy som ho tipoval ako prveho nahradnika, a prvy nahradnik si jednym-dvoma vykonmi vie vybojovat zaklad. Zopakujem naposledy - Pep a Foden je priklad, ked trener ukaze um. Koeman neurobil nic majstrovskeho.
Hej hej aj Puig mal hrávať a vieme kde je...ani nepíšem že spravil niečo majstrovského, ale šancu dostal, nechal si ho aj keď nemusel a už navždy bude Koeman ten kto dal šancu Pedrimu, Valverde Fatimu atď. zmier sa s tým :)
Ano, Puig mal tiez hravat a s Pedrim sa to nevylucuje. Ja sa nemam s cim zmierovat:D len mi je smiesne velebit trenera za nieco, co bolo samozrejmostou.
ešte si prečítaj článok a vyjadrenie vedenia...nič nebolo samozrejmosťou ;)
Teraz mal Xavi takú možnosť s Torrem, toho máš tiež napozeraného a so zálohou si spokojný nebol tak mohol šancu dostať, žiaľ nedostal...
A Puig s Pedrim súvis má, keď nebola záloha v poriadku tak mal šancu rovnakú dostať aj Puig, aj Pjanič aj Aleňa ale nato asi nemali keď sa Koeman rozhodol tak ako sa rozhodol, vybavené, detail a rozhodnutie Koemana o tom rozhodli čo je z Pedriho teraz....vybavené :)
Ved otom to je. Keby 19 rocny Torre prisiel do Barcy vtedy miesto Pedriho, tiez by dostaval priestor pod akymkolvek trenerom. Teraz je vsak zaloha o triedu nabitejsia a preto sance nedostava. Gavi prve kola nevyzeral dobre napriek tomu Xavi vedel co robi, co sa ukazalo posledny mesiac ked Gavi vyletel nahor. Puig s Pedrim suvis nema, neda sa odohrat sezona s troma zaloznikmi.
a to vieš ako? ešte raz megatalent Puig, Pjanič ani Aleňa ten priestor nedostali :D zas vidíš, ty si Gaviho takmer odpísal a ja som hovoril že nám žiadneho Silvu netreba, to nie je tiež nič majstrovské od Xaviho...
Viem ako postihko? Hrali by sme s dvoma zaloznikmi? ? niekto hrat musel. Kazdy normalny trener chce mat minimalne 4och zaloznikov, a medzi nich by sa Torre v tej konkurencie zmestil s prehladom. Gaviho som nikde neodpisoval nemel kraviny:). Xavimu vychadza +- vsetko. FDJ je hierarchicky 4ty zaloznik, napriek tomu ma aktualne v sezone odohranych viac minut ako Buskec, ktory hraje zaklad. Xavi rozdava minuty zaloznikom tak, ze si zahraju dostatok 4ria zaloznici a to je Bernardo okrem CM, DM vyuzitelny aj v utoku, kde to uplne idealne nefunguje.
Čiže Bernardo by bol zbytočnosť 80 milionova...
Niekto hrať musel a na výber bolo dosť aj bez Pedriho, konkurencia asi nebola taka slabá keď sa tvoj Puig nepresadil, a možno by tak aj Torre dopadol...
Ratam s ludmi rozumnymi, preto trener chce vyuzivat aspon 4och zaloznikov. Zo sestice buskec, fdj, puig, torre, pjanic, alena ktori dvaja by boli na odpis? U kazdeho s funkcnejsim mozgom posledni dvaja.
Bernardo zbytocnost? Vacsina kreativity stoji na Pedrim, ak ti to pride primerane ok ?. Buskec, Pedri, Bernardo a Gavi by hrali vsetci dostatok a mohli by sme si castejsie dovolit posetrit aj Pedriho. Mali by sme silnejsi zaklad, silnejsiu lavicku a aj variabilnejsie moznosti skladania zostav vzhladom na Bernardovu vsestrannost. Dalej nepokracujem ?
Ty tu trepes sprostosti, podľa teba Puig hierarchicky ako 1. náhradník nedostával šancu a ideš tu písať ze Torre by bol v základe lebo je rovnako dobrý ako Pedri, čiže chceš mi povedať ze teraz keby prišiel Pedri tak by nehraval lebo by tam bol fdj, Gavi a Busquets...ja mam pocit ze tebe chyba ten funkčný mozog lebo sa snažíš obhájiť tvoju fantáziu ktorú si si v kauze Koeman-Pedri predstavoval...realita a fakty su ale inde tunno...
Tak naposledy - vravel som, ze ratam s rozumnymi trenermi co chcu vyuzivat aspon 4och zaloznikov Koemanove maniere neriesim. Po druhe, kde pisem ze Torre je rovnako dobry ako Pedri? ty faktos. Xavi chcel Bernarda miesto FDJ, tak kde som ho akoze nechal? ? Kessie prisiel lebo je zadarmo, mohol max len prekvapit a podla predpokladov nehra. O rok sa zrejme spenazi. Ty realita a fakt. Xavi vytiahol Baldeho to je akoze nieco na velku chvalu za co by mal byt uznavany?? To je asi podobne ako s Pedrim. Uplne pochopitelny krok, ziadna velka odvaha. Nestoji to za zmienku. Uz vazne stacilo ?
Neviem ako sme sa k týmto veciam dostali, asi tak že cítiš niekde krivdu... :D
Tak v tej konkurencii aby sa dostal do základu by musel byť dobrý ako Pedri, inak by skončil jak ostatní čo šance nedostali :)
Kessie prišiel po naliehaní Xaviho ktorý ho presviedčal niekoľkokrát. Xavi chcel Bernarda bez ohľadu na to či fdj zostane alebo nie, ak by odišiel tak samozrejme prvá voľba by bol Silva, ak by odišiel Gavi či Busquets taktiež by chcel Silvu, a ešte aj Pjaniča by si nechal :)
Balde sa už motal medzi A a B a bola len otázka času kedy dostane šancu, prvé minúty mu dal aj tak Koeman a pod Xavim pol roka nehral :D takže odveci
Xavi si musí na "svojho" hráča ešte počkať, nejaký zjav, prekvapenie...
Teraz mal Xavi takú možnosť s Torrem, toho máš tiež napozeraného a so zálohou si spokojný nebol tak mohol šancu dostať, žiaľ nedostal...
Niekto hrať musel a na výber bolo dosť aj bez Pedriho, konkurencia asi nebola taka slabá keď sa tvoj Puig nepresadil, a možno by tak aj Torre dopadol...
Bernardo zbytocnost? Vacsina kreativity stoji na Pedrim, ak ti to pride primerane ok ?. Buskec, Pedri, Bernardo a Gavi by hrali vsetci dostatok a mohli by sme si castejsie dovolit posetrit aj Pedriho. Mali by sme silnejsi zaklad, silnejsiu lavicku a aj variabilnejsie moznosti skladania zostav vzhladom na Bernardovu vsestrannost. Dalej nepokracujem ?
Tak v tej konkurencii aby sa dostal do základu by musel byť dobrý ako Pedri, inak by skončil jak ostatní čo šance nedostali :)
Kessie prišiel po naliehaní Xaviho ktorý ho presviedčal niekoľkokrát. Xavi chcel Bernarda bez ohľadu na to či fdj zostane alebo nie, ak by odišiel tak samozrejme prvá voľba by bol Silva, ak by odišiel Gavi či Busquets taktiež by chcel Silvu, a ešte aj Pjaniča by si nechal :)
Balde sa už motal medzi A a B a bola len otázka času kedy dostane šancu, prvé minúty mu dal aj tak Koeman a pod Xavim pol roka nehral :D takže odveci
Xavi si musí na "svojho" hráča ešte počkať, nejaký zjav, prekvapenie...