Eduard Romeu ako viceprezident FC Barcelona pre finančnú oblasť včera predstavil rozpočet klubu na sezónu 2022/2023. Opäť však dostal otázku týkajúcu sa aj Messiho návratu do Barcelony a či je to možné z finančného hľadiska.

"Prezident už povedal, že Leo je pre Barcelonu prínosom a vždy bude mať dvere klubu otvorené," uviedol viceprezident, ktorý s názorom prezidenta súhlasí.

Poukázal na to, že o tom bude musieť rozhodnúť športové vedenie na čele s Mateu Alemanym a Jordim Cruyffom: "Keď som hrával futbal, vždy som loptu prihrával. A tak to urobím aj teraz. Nie je to moja záležitosť, ale športového riaditeľstva. Ako to tréneri uznajú za vhodné, pustíme sa do toho, aby sme dosiahli cieľ. Prezident už povedal, že Messi bude mať dvere klubu vždy otvorené. Viete o tom, že dokážeme robiť zázraky," uviedol Romeu.

Stojí za zmienku, že minulý týždeň viceprezident Barcelony pre finančnú oblasť uviedol, že Messiho návrat "by bol finančne schodný, hoci to nie je zohľadnené v rozpočte. Je to ikona klubu, toto bude vždy jeho domov, ale pôjde o technické rozhodnutie," dodal Romeu v rozhovore pre El Matí de Catalunya Ràdio.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2022-10-07 06:51:08
Věřím, že jak z finančního hlediska, tak i toho sportovního, bude Messi prostě top volba. Asi bych to viděl na jeho poslední ročník u nás... vemte si pak tu namotivovanost všech, kdyby přišel. Ta touha vyhrát treble by byla u všech tak vysoká, že by v každém zápase pomalu položili život. A věřím, že by i Messi pressoval. A to ani nemluvím o fanoušcích. Prostě se Messi musí pořádně rozloučit.