Brazílčana hnevá to, že rozhodca vo včerajšom zápase Barcelony proti Celte Vigo neodpískal penaltu po zákroku Javiho Galana.

Raphinha v rozhovore pre zápase proti Celte Vigo ocenil schopnosť Barcelony trpieť za účelom zisku víťazstva 1:0, ale na druhej strane bol nahnevaný na hlavného arbitra stretnutia za to, že zákrok Javiho Galana neposúdil ako previnenie voči pravidlám. Spornú situáciu nepreveroval ani VAR.

Zákrok na penaltu?

"Mal som pocit, že sa ma dotkol a ja som nemohol pokračovať, preto som išiel k zemi. Rád strieľam góly, takže ak by sa ma nedotkol, mohol som pokračovať. Podľa rozhodcu to nebolo nič a mal som pokračovať v hre."

Zápas

"Sú zápasy, v ktorých budeme trpieť, pretože súper má kvalitu a takisto chce vyhrať, no dôležité je, že sme dokázali trpieť, aby sme získali tri body."

Ter Stegen

"Je dôležité mať skvelých hráčov a Marc je skvelý brankár. Opäť raz nám zachránil zápas. Je to brankár, ktorý si veľmi verí."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-10-10 09:18:01
To bolo take Neymarovske, ze si naskocim na supera a vypytam penaltu. Dalo sa pisknut ale i nemuselo. https://www.youtube.com/...
2022-10-10 09:37:58
Jenže tady obránce tam viditelně strčil Raphinhovi nohu ,takže jasný faul