K remíze s Interom na Camp Nou sa vyjadril aj kapitán FC Barcelona Sergio Busquets.

Ako by si zhodnotil dnešný zápas?

"Myslím si, že v prvom polčase sme hrali dobre, dominovali sme, nachádzali sme spoluhráčov medzi líniami, čo bolo našim cieľom. Strelili sme gól, ale v druhom polčase sa všetko zmenilo. Inter po prestávke strelil gól a to mu dalo prevahu. Strácali sme viac lôpt, narobil nám veľa problémov z protiútokov."

Po inkasovanom góle zo začiatku druhého polčasu ste začali hrať nervózne.

"Mohlo sa zdať, že keď sme inkasovali gól, nastal veľký chaos. Vedeli sme, že do konca zápasu zostáva ešte veľa času a skúšali sme to. Ale ako som povedal skôr, gól dodal Interu prevahu a nám ju vzal. Hrali sme nepresne, takticky slabo a súper bol nebezpečný z protiútokov."

V 8 ligových zápasoch ste inkasovali len 1 gól. V Lige Majstrov ste doteraz dostali 7 gólov pre chyby v defenzíve, nedodržali ste ofsajdovú líniu, čo sa vám v lige nestáva. Čo sa deje v Lige Majstrov?

"Možno sme nehrali dostatočne energicky v oblastiach, v ktorých sme mali. V Lige Majstrov nemáme šťastie, pretože každý zápas je potrebné hodnotiť osobitne. Myslím si, že v prechádzajúcich zápasoch sme si zaslúžili trochu viac. Dnes to bolo v podstate o šťastí, najmä v druhom polčase."

Ste v komplikovanej situácii, druhýkrát v rade môžete vypadnúť z Ligy Majstrov.

"Dostali sme sa do ťažkej skupiny, ale musíme sa snažiť o viac kvôli práci, ktorú odvádzame a transferom, ktoré sa podarilo uskutočniť. Tak ako hovoríš, sme v ťažkej situácii, ale budeme sa snažiť naďalej."

Môže to mať vplyv na vašu vieru pred zápasom proti Realu Madrid?

"Samozrejme, že áno. Nie je to príjemný pocit. Do zápasu zostáva ešte niekoľko dní a nezostáva nám nič iné, len vstať a bojovať."

zdroj: Cadena COPE
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2022-10-13 00:46:32
Thank you and good luck ?????
lojzo Premium
2022-10-13 02:51:44
Ale si nespomenul, že po tvojej chybe sme dostali druhý gól, mal by si prepustiť miesto Frenkimu, ktorý Ťa dnes absolútne zatienil. Liga Majstrov je už prakticky stratená. zase nám ostane len európska liga. Dnes už hádam aj Xavi zmení názor a bude stavať FDJ a tiež Baldeho, lebo Alonso bol opäť nulový, Škoda, že dnes som meral cestu do Barcelony naprázdno, lebo to bol žalostný výkon, od zápasu na zápas je to horšie. Už proti Celte sme mali namále a bojím sa ako to dopadne v El clasicu.