Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-13 00:46:32
Thank you and good luck ?????
lojzo Premium
2022-10-13 02:51:44
Ale si nespomenul, že po tvojej chybe sme dostali druhý gól, mal by si prepustiť miesto Frenkimu, ktorý Ťa dnes absolútne zatienil. Liga Majstrov je už prakticky stratená. zase nám ostane len európska liga. Dnes už hádam aj Xavi zmení názor a bude stavať FDJ a tiež Baldeho, lebo Alonso bol opäť nulový, Škoda, že dnes som meral cestu do Barcelony naprázdno, lebo to bol žalostný výkon, od zápasu na zápas je to horšie. Už proti Celte sme mali namále a bojím sa ako to dopadne v El clasicu.
2022-10-13 05:42:41
Proste sa ukazuje ze Španielska liga upadá a co stačí v lige tak na LM je malo..... Jedine real niečo zahral tento rok v LM..... Barca Sevilla a atléti pravdepodobne stopka v skupine
2022-10-13 06:24:13
Je to paradox, pike aj buskec - tolko dali barce za svoju karieru a dnes ju tak detinskými chybani potopili ......
2022-10-13 06:25:37
Starý a skúsený a ešte aj najviac zarábajúci hráči včera pokazili zápas.Mam dojem ze už je ich čas odísť proste na veľké zápasy nemajú nestíhajú tempu.Na slabších v lalige to ešte stačí ale na Európu už nie.Ak pique nastúpi aj v clasicu vinicius ho zomrie aj z benzemom.Neviem prečo ho nechával xavi na place keď nestíhal už v prvom polčase.Skoda dobre rozbehnutého zápasu.
2022-10-13 06:53:50
Busquets ty prosím ta už konečne skonči. X sezon po sebe najhorší či jeden s najhorších hráčov proti TOP tímom. O jeho prehlade a otočkách na jednom mieste nepochybujem ale za tie roky sa futbal posunul uplne inde a priestor ktorý Busquets stíha alebo skôr nestíha obhospodárovať je minimálne. Ale tak čo môže s rýchlostou či zrýchlením hráča prípravky.

Ale hlavnú vinu nesú tréneri ktorí ho nikdy nenahradili novým DM napr FDJ. To by ale museli mať na to gule a začať už v príprave pretože za tých cca 12 rokov si Busquets spravil na DM monopol a záloha mu je velmi prisposobená. Preto potrebuje nové DM privela času na to aby si na danej pozícii zvykol. Pretože pozícia DM v barce je asi tá najšpecifickejšia.

Takto sme stratili už minimálne 3 roky, ked mal dostávať na DM priestor FDJ. Nemyslím tým zápas či dva ale aspon polovicu sezony.
2022-10-13 07:43:44
Busi ma nastastie zmluvu iba do konca sezony, na ligu je este pouzitelny. Ale trio pique, alba a dembele este na 2. Takze je mozne, ze ak sa ich nezbavia, o rok to budeme zazivat znova...
2022-10-13 07:45:35
Mužstvo nemá žiadny štýl, nevedia čo majú a chcú hrať. Ani vo včerajšom zápase sme si nevypracovali asi žiadnu tutovku, to isté s Celtou alebo Mallorcou. Hra na centre, ktoré vôbec nikomu nejdú. Raphinha pokazil asi každý jeden roh čo kopal, niekde na prvú tyč to tam dáva. Dembelé trochu lepšie, ale niekedy sa mi zdá že žiadny hráč nevládze kopnúť prudký center do šestnástky.
Za mňa osobne veľké sklamanie z predvádzanej hry. Výsledky v lige sú, ale dokedy?
Aktuálne je na trhu voľný Tuchel, nebál by som sa siahnuť po ňom a zachrániť sezónu (liga, CdR, Európska liga), lebo so Xavim to asi nepôjde.
2022-10-13 08:30:14
Včera sa ukázalo, že Busi nemá na to, aby hral vo väčšine zápasoch. Tá jeho pomalosť, nepresnosť prihrávok a nakoniec fatálna chyba spolu s chybou Piqueho nám asi zahatala cestu do vyraďovačky v LM! Nevidím tu príspevky Tunnovho tímu o tom, aký je Busi pre Barcu nenahraditeľný!?
2022-10-13 09:45:21
Ty si sám chaos, keď súperi okolo teba behajú tak si totálne mimo..ty môžeš hrať tak proti Elche, keď super zaútočí 3x za zápas a nad súperom dominuje mé, máš 1.90 a hlavičku si nevyhral asi nikdy, vidieť som ta videl vystreliť tak raz za 15 zápasov jedine co vieš je posuvat loptu na 5m okolo seba a dobre sa postaviť keď to ide okolo teba, ty si nemal byt, že nikdy hráč Barcelony a nie ze posledne roky, kvôli tebe jedno z najlepších DM sveta Mascherano musel hrať stopéra