Ansu Fati dnes strelil gól v zápase proti Villarrealu v rámci 10. kola La Ligy a po stretnutí poskytol rozhovor pre klubové médiá.

Veľmi dôležité víťazstvo nielen vzhľadom na 3 body, ale aj vzhľadom na to, aký výkon ste predviedli v prvom polčase.

"Áno, máme za sebou ťažký týždeň, ale hrali sme doma a fanúšikom sme urobili radosť."

Čo sa zmenilo v dnešnom stretnutí? Viac ste si verili?

"Nie, vždy máme rovnaký prístup. Vieme, že chceme získať tri body. Prešli sme si ťažkým týždňom, ale vieme, že sa nemôžeme vzdať a našim hlavným cieľom je vyhrávanie."

V posledných zápasoch si hral veľmi dobre, výsledkom čoho bol strelený gól. Ako okomentuješ presný zásah, ktorý prišiel po dlhšej prestávke?

"V prvom rade som netrafil bránku, ale našťastie som svoju chybu dokázal napraviť."

Hráš čoraz lepšie a dostávaš viac minút. Nedávno asistencia, dnes gól. Myslíš si, že ti to dodá viac sebadôvery?

"Áno, samozrejme. Asistencie a góly sú pre útočníka dôležité a dodávajú nám veľa viery. Dúfam, že v tejto sérii budem pokračovať, aby som tímu pomohol čo najviac."

Ako by si okomentoval zranenia, ktorými si si prešiel?

"To, čím som si prešiel, je za mnou. Nemyslím na to, pretože sa pozerám do budúcnosti. Cítim sa dobre a to je najdôležitejšie."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
lojzo Premium
2022-10-21 01:20:39
Len nech Ti to vydrží Ansu, len tak ďalej
2022-10-21 07:26:57
Veru, nech mu vydrží zdravie a potom bude veľkou oporou Barce. Včera síce dal gól, ale výkon nebol 100%-ný. Aj pri tom góle ako sám povedal netrafil bránku a lopta sa len náhodou odrazila k nemu na dorážku. Loptu z troch metrov netrafil a od stojnej nohy sa mu lopta odrazila do tyče. Ale je mladý a po dlhom zranení, tak verím, že sa dostane do tempa a aj góly budú pribúdať.