Katalánci sa dnes po vypadnutí z Ligy Majstrov pokúsia nadviazať na dobré výsledky v La Lige v zápase proti Valencii na Mestalle. V každom prípade je jasné, že tento výjazdový zápas nebude jednoduchý.

Otáznikov týkajúcich sa zostavy FC Barcelona je viac. Vyzerá to tak, že isté miesto v zostave majú hráči ako García, Koundé či Balde, v zálohe Busquets s Pedrim a v útoku Lewandowski s Dembélém. Ale ani španielske športové denníky sa nevedia zhodnúť na obsadení ďalších pozícií. Na svoju šancu čakajú Alonso či Balde, ale aj De Jong a Gavi. V útoku chce minúty Ferran Torres alebo Ansu Fati. Zaujímavé bude sledovať, koľko minút dostane Raphinha, ktorý je v poslednom čase úplne z formy.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Marca

zdroj: mundodeportivo.es as.com marca.com sport.es
foto: mundodeportivo.es as.com marca.com sport.es

Diskusia

3 komentáre
2022-10-29 09:57:34
Ja toho Busquetsa nechápem akože absolútne…po každom jeho zápase je tu článok,že je na odpis a odíde už v januári, nebude hrávať, Xavi plánuje bez neho a nakoniec v každej predpokladanej zostave sa objaví?akože nonsens, s týmto mužom v základe sa nikde nikdy nepohneme. To je stagnácia posledných 5 rokov a vidia to všetci vždy okrem trénera. Xavi si strieľa do vlastnej nohy už 5. zápas,ak dnes opäť nastúpi v základe.
2022-10-29 10:13:48
Tak zostava Sportu sa mi páči najviac. Ja len dúfam, Busquets zase nebude v základe a FdJ na pravej strane zálohy. Ak od neho chceme vidieť to najlepšie, treba ho postaviť na jeho najsilnejší post