Zverenci Xaviho Hernándeza uzatvoria 'predšampionátovú' časť tejto sezóny výjazdovým zápasom v Pamplone, kde na El Sadar odohrajú ligový zápas proti Osasune, ktorá je naozaj vo forme.

Včerajšie stretnutie Realu Madrid na pôde Rayo Vallecano ukázalo, že niektorí hráči Los Blancos sú duchom v Katare. Zostáva veriť, že Xavi namotivuje Blaugranas, aby sa to v prípade jeho hráčov nestalo. Keďže Katalánci majú možnosť dostať sa pred Real na rozdiel piatich bodov, je potrebné to využiť. Real bude mať síce zápas k dobru, ale psychológia je silná vec.

V akej zostave tak nastúpi Barcelona na večerný duel na El Sadar? Nie je dôvod šetriť nikoho a ani hráči by sa nemali šetriť v snahe vyhnúť sa zraneniu pred Majstrovstvami sveta v Katare. Bude zaujímavé sledovať, či sa na ihrisku objaví aj Gerard Piqué.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com
foto: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com

Diskusia

2 komentáre
2022-11-08 10:15:37
Za mě je tohle nesmírně důležitý zápas. Zajistit si vedoucí pozici v tabulce před repre přestávkou může být klíčové pro lepší start po MS. Teď jsme ve formě, tak musíme udržet onu pozitivní mentalitu, ať se pak do té formy vrátíme po MS co nejdříve.
Osasuna je ale letos velmi silná, takže to bude dost těžké. Musíme do toho vlítnout a nepouštět ani jeden souboj. Takže za mě bych rád v základu viděl Gaviho a Busiho posadil.
2022-11-08 11:41:40
Nechápu proč nám všechny noviny cpou do základu Erica Garciu …