Hrdinom včerajšieho zápasu na El Sadar bol Raphinha, ktorý strelil víťazný gól Blaugranas. Brazílčan po stretnutí poskytol krátke vyjadrenie pre klubovú televíziu.

Raphinha uviedol, že musel nielen rýchlo reagovať, ale aj zachovať si chladnú hlavu v rozhodujúcej akcii zápasu: "Musel som byť rýchly a rozvážny, aby som dal gól, pretože zápas bol náročný a mali sme málo šancí. Vedel som, že brankár vybehne, aby zmenšil strelecký uhol, pretože očakával, že nebude riskovať a ja som čakal na správny moment, aby som poslal loptu do siete," uviedol.

Krídelník zdôraznil úlohu Frenkieho de Jonga, ktorý mu asistoval: "Frenkie mi poslal fantastickú loptu, má skvelé schopnosti a dokáže to robiť tak, ako nikto iný."

"Zvonku sa zdalo, že na ihrisku nie je veľa miesta. Osasuna je skvelé mužstvo a pre nás to bol ťažký zápas, ale ak chceme vyhrať titul, takéto zápasy je potrebné vyhrávať. Dnes sme pri tom tlaku dokázali trpieť a získať víťazstvo," dodal Brazílčan.

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-11-09 10:47:29
Raphinha včera ukázal, prečo sme ho kúpili a prečo bol hoden tých 60 miliónov...
2022-11-09 10:59:29
Oveľa viac efektívny ako Dembele, ktorý prihra 2 alebo 3x súperovi a vynuluje ho trosku rýchlejší obranca po MS sa ho treba zbavit