Martín Braithwaite poskytol rozhovor pre britský The Guardian, v ktorom sa opäť vyjadril k svojej situácii v Barcelone a k okolnostiam odchodu z Camp Nou.

Dánsky internacionál počas leta prestúpil do FC Barcelona do Espanyolu Barcelona, no naďalej zastáva názor, že na Camp Nou mal čo ponúknuť, no klub ho odpísal nie z futbalových dôvodov: "Po zotavení zo zranenia som si myslel, že zostanem, bol som pripravený, ale videl som, že nie som potrebný. Bolo to zvláštne, dialo sa toho veľa, bola tam veľa politiky," uviedol Braithwaite pre The Guardian.

"Dokázal som, že môžem byť dôležitý, ale nedostal som šancu. Vedel som, že klub ma chcel predať, ale nie z futbalových dôvodov. Je to súčasť hry, takto to funguje v tomto biznise. Pokúšali sa to urobiť so mnou, ale aj v prípade iných hráčov. Neberiem to však príliš osobne, je to minulosť," dodal k téme.

Okrem toho sa Braithwaite vyjadril aj k Ousmane Dembélému: "Je tak talentovaný, že je to neuveriteľné. Bol by som zmätený, ak by som bol tak obojnohý ako on," dodal.

zdroj: The Guardian
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
Banana35 Premium
2022-11-22 14:55:12
Neberies to osobne preto to riesis v kazdom rozhovore..Luuk bol dolezity a taketo vyhlasenie som necitau...
2022-11-22 14:59:13
Dokedy tu budu clanky o tomto kvazi futbalistovi? Ved hra za Espanyol. Alebo to je stranka ForcaEspanyol?