Tréner AS Rím José Mourinho kontaktoval predstaviteľov FC Barcelona. Portugalčan chcel preveriť možnosť získať Héctora Bellerína na hosťovanie.

Mourinho v súčasnosti nemá k dispozícii pravého obrancu kvôli nezhodám s Rickom Karsdorpom, ktorého po ligovom zápase proti Sassuolu obvinil z toho, že je zradcom a verejne mu odkázal, aby odišiel z klubu. Holandského hráča potom na ďalší zápas ani nepovolal.

Karsdorp potom odišiel na dovolenku bez toho, aby sa vôbec rozlúčil so spoluhráčmi. Do Amsterdamu vycestoval s celou rodinou. Médiá tvrdia, že tento krok zo strany hráča sa dá chápať ako potvrdenie odchodu z Ríma. Pravý obranca chce zmeniť klubové farby už v januári.

Mourinho musí zaplátať dieru v tíme na tomto poste. Estadio Deportivo informuje, že tréner Rimanov si vytipoval Bellerína, ktorého pozná dobre z pôsobenia v Premier League. Bellerín sa nedokázal presadiť v drese Blaugranas pod vedením Xaviho Hernándeza. Mourinho si na druhej strane myslí, že pravý bek Barcelony by výborne zapadol do jeho herného systému 3-5-2.

Rím sa tak začal seriózne zaujímať o obrancu Barcelony aj vzhľadom na to, že by mohol prísť za lacný peniaz už v priebehu zimného prestupového obdobia, nakoľko v Barcelone má zmluvu len do konca prebiehajúceho ročníka.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.