Počas posledných dní sa intenzívne špekulovalo o budúcnosti stredopoliara Barcelony Francka Kessíeho. Je však zrejmé, že záložník má iné plány ako vedenie katalánskeho klubu.

Záložník prestúpil do Barcelony počas uplynulého leta ako voľný hráč, keďže mu skončila zmluva s AC Miláno. Počas prvých mesiacov na Camp Nou každopádne nepodáva také výkony, aké sa od neho očakávali. Kessíe bojuje a snaží sa dostať od Xaviho minúty, no Barcelona na druhej strane potrebuje znížiť výdavky na platy. Špekulovalo sa o tom, že stredopoliar môže opustiť metropolu Katalánska už počas januára.

Kessíeho agent tieto správy dementoval, no novinári napriek tomu uvádzali, že Barcelona ponúkla hráča klubom ako AC Miláno a Inter, pričom práve Inter by chcel podpísať Kessíeho na hosťovanie do konca sezóny a potom ho získať na trvalý prestup počas leta. Samozrejme zadarmo.

Katalánsky denník Mundo Deportivo prináša najnovšie informácie - Kessíe v súčasnosti vôbec nezvažuje odchod z klubu. Chce dokázať, že môže byť užitočným hráčom projekte Xaviho Hernándeza. V súčasnosti sa však musí v prvom rade zotaviť zo zranenia, ktoré utrpel ešte v zápase Ligy Majstrov proti Viktorii Plzeň. Ten sa odohral začiatkom novembra a záložník je stále mimo hru. Majstrovstvá sveta mu v tomto smere padli vhod, pretože klubový futbal má pauzu a on má čas na rehabilitáciu.

Barcelona Xaviho Hernándeza sa vracia k tréningom už zajtra 5. decembra. Kessíe sa vrátil do Barcelony minulý štvrtok a pokračuje v rekonvalescencii, keďže by veľmi rád stihol zápas proti Espanyolu, ktorý je na programe 31. decembra. Doteraz v drese Blaugranas odohral 13 zápasov vo všetkých súťažiach a veľmi rád by pridal ďalšie, hoci klub by ho najradšej predal už v zimnom prestupovom období.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Barco10 Premium
2022-12-04 14:00:07
Už by sme mohli prestať rozdávať hráčov zadarmo