Majstrovstvá sveta 2022 naďalej prinášajú neuveriteľné príbehy. Po víťazstve Chorvátska nad Brazíliou vo štvrťfinále a vzrušujúcom zápase medzi Holandskom a Argentínou je Maroko ďalšou reprezentáciou, ktorá sa postarala o senzáciu.

Maroko je prvým tímom z Afriky, ktorý dokázal postúpiť do semifinále Majstrovstiev sveta. Reprezentácia zo severu Afriku dokázala vyradiť Portugalsko po výhre 1:0. Portugalci nedokázali odpovedať na vedúci gól Youssefa En-Nesyriho, ktorý sa nakoniec ukázal ako víťazný. Hráči Portugalska však vypadnutie z turnaja niesli veľmi ťažko a v rozhovoroch po štvrťfinále hádzali vinu na hlavného rozhodcu, ktorý bol zhodou okolností z Argentíny. Albicelestes však v turnaji pokračujú.

Bruno na adresu rozhodcu uviedol: "Neviem, či dajú titul z Majstrovstiev sveta Argentíne. Je mi to jedno, poviem, čo si myslím; sr*ť na nich. Je veľmi zvláštne, že pískal rozhodca z krajiny, ktorá je stále na šampionáte. Je jasné, že veci nastavili proti nám."

Počas zápasu sme boli svedkami jedného kontroverzného momentu, kedy rozhodca neodpísal možný pokutový kop po zákroku práve na Bruna. Až na tento moment sa zápas medzi Marokom a Portugalskom niesol v pokojnom duchu.

Rovnaký názor ako Bruno mal po zápase aj Pepe: "Je neprípustné, aby dnes pískal argentínsky rozhodca po tom, čo sa stalo včera, keď sa Messi sťažoval. Po tom, čo som dnes videl, môžu dať titul Argentíne rovno teraz," sťažoval sa obranca.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

16 komentáre
kluc Premium
2022-12-10 20:23:25
????
2022-12-10 20:23:38
Ti rozhodčí snad byli daní už předem? Nebo si mysli, ze potom, co si Messi stěžoval, jim schvalne dali rozhodčího z Argentiny.