A ty si na spôsob typického slováka len prečítal titulok, ako to robíš na všetkých soc. sieťach, mysliac si, že "viem už všetko" a rovno si išiel rozdávať múdrosti, že?
Kolega "strip" (vyššie), to napísal trefne. Rozhodcovia už boli vybraní dávno pred zápasom.
Ano asi okolo druhej v noci sa hned zisla komisia FIFA a vybrala rozhodcu na dalsi zapas, ktory sa kope za zhruba 14 hodin, a just z Argentiny, lebo najkrajsi hrac na svete sa skryva po kazdom zapase v satni a neni mozne aby sa znova schoval...a Pepe sam pan futbalovy gentelman na to prisiel
Nevravelo sa náhodou že na rozhodcov nemôže nikto nadávať lebo budú potrestaný za to? Nechápem aj Messi aj portugalci rozhodcovia sú len ľudia a tiež robia chyby a pochybujem že tuto je niekto neobjektívny z rozhodcov ;)
To su retardi ??? Ten rozhodca dokonca vylucil Marocana, ked to Felix totalne prifilmoval. Pravda je taka, ze nevadia prehravat. CR7 cely sampionat skakal zbytocne, ale nikdy na loptu nedociahol. A ani gel na vlasy nepomohol.
Veľmi trápne od Portugalcov namiesto toho aby uznali kvality súpera ktorý zažíva historický úspech plaču a urážajú sa ako legenda ktorá končí a nedokáže ani podať ruku súperovi pri tom naozaj neurobil rozhodca nejakú zásadnú chybu ktorá by ovplyvnila zápas.....
Trapáci, ušili si na seba hanbu a nevedia sa s tým vysporiadať. Hanba, vypadnúť s africkým tímom, zvlášť oni čo mali možno najsilnejší káder na šampionáte. Aj kapitán nastúpil, hlava hore, vytlieskal, povzbudzoval, a hovno z toho. Len pekne s hanbou domov.
Neviem, čo chceli hrať Portugalci hlavne v 1. polčase. Viackrát pri celoplošnej kamere ihriska, bol taký paradox, že vpredu malo Portugalsko hráčov vpredu blízko súperovho veľk. vápna, 50-60 m stred prázdny a vzadu 5 "obrancov" s pomalým podávaním lopty presne ako Španielsko. Začali hrať intenzívne až po inkasovanom góle. V podstate boli stále predvídateľný, bez dobrých nápadov.
Podľa mňa rozhodca nespravil závažnejší omyl. Omyl bol aj nasadenie starnúceho Ronalda, ktorý stráca aj veľa lôpt v medzihre. Inak toto mu vytýkal aj MU tréner, čo on nazval nedostatkom rešpektu.
Neviem ale neprišlo mi to zeby nejako extra poškodil ich rozhodca, Maroko hraje parádny futbal, zahrali to co im trebalo 2 ci 3 strely mali Portugalsko, Maroko bolo efektívne a perfektne brani
Chlapci sa tvaria ako keby im rozhodca 2 goly neuznal a 3 penalty neodpiskal. Treba uznat ze Maroko ma na tychto ms dost efektivnu obranu a ukazali to uz aj minule zapasy. Nebola to nahoda ked ich obranu nedokazali prekonat ani Spanieli.
Oba zápasy SF argentinu i portugalsko jsem se díval 2x.. a nechápu na co si portugalci stěžuji.. ,že nastavil jen 8 min" ještě před MS by v takovém zápase dal +3 nebo 4.. a žádná chyba která by vyrazně ovlivnila zápas tam nebyla. Jen u Argentiny se mi moc nepozdávala ta penalta, ale drobný kontakt tam asi byl..když si vzpomenu na ronaldovu penaltu z 1.zápasu, tak toto bylo možná ještě jasnější.. Lahoz ten zápas nezvládal na obě strany a občas kompenzoval svou chybu další chybou ale na na hovno pro oba..
Teraz sa musim trosku viac smiat. Cely rok pindate na RM, ze hra nechutny futbal na rozdiel od uzasnej FCB. RM vsak na vasu skodu vyhrava, lebo hra efektivne a FCB prehrava, ale ma dominanciu a vy radsej budete sledovat futbal ako zaparkovany autobus s brejkami. Ked to vsak robi Maroko, proti nepriatelovi cislo jedna tejto stranky, tak je to krasny a ucelny futbal, resp. hranie toho co je potrebne.
Kolega "strip" (vyššie), to napísal trefne. Rozhodcovia už boli vybraní dávno pred zápasom.
Podľa mňa rozhodca nespravil závažnejší omyl. Omyl bol aj nasadenie starnúceho Ronalda, ktorý stráca aj veľa lôpt v medzihre. Inak toto mu vytýkal aj MU tréner, čo on nazval nedostatkom rešpektu.