Taliansky tréner je nadšený z finále Messi vs Mbappe v Dauhe. Fabio Capello, skúsený taliansky tréner, sa vyjadril na adresu kapitána Argentíny pred finále proti Francúzsku.

"Do finále sa vždy dostanú tí najlepší a najlepšími sú Messi a Mbappé," vyhlásil Capello. Bývalý tréner Realu Madrid, Juventusu, Milána, Anglicka a ďalších tímov povedal: "Práve oni vyhrávajú zápasy, sú to oni, ktorí robia rozdiel. Vyhrať bude ťažké pre oboch - neviem, ako sa to skončí."

K Messiho výkonu v semifinále proti Chorvátsku dodal: "Messi odohral skvelý zápas," a k stretnutiu Francúzska proti Maroku uviedol: "Mbappé mal dvakrát blízko ku gólu, dvojica tečov, ale vyhrali." Capello však najzaujímavejší výrok ponúkol na adresu Lea Messiho: "V poslednom zápase som bol prekvapený, predtým nie, predtým len chodil po ihrisku, ale kvalita, ktorú má, je obrovská," dodal.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2022-12-17 08:24:48
No ved to, messimu staci prechadzka a aj tak ma stale priamy impact na dianie na ihrisku a niekto musi brusit ciaru 90+ minut a govno z toho (berte prosim s humorom a nadsazkou) ???